Jump to content

Cele patru pasiuni ale Mariei Sharapova. "Tenisul mi-a consumat fiecare minut al vieții"


sLoww ToV
 Share

Recommended Posts

Maria Sharapova (33 de ani), fost lider mondial în WTA, a câștigat numai din tenis aproape 40 de milioane de dolari, dar proiectele în care e implicată îi generează sume mari de bani.

 

*EXCLUSIVE* Maria Sharapova steps out for the first time since getting engaged to Alexander Gilkes

 

Endorser pentru mai multe companii celebre, Sharapova trăiește în Statele Unite și a ieșit o vreme din lumina reflectoarelor. Apare de la puțin spre foarte puțin în publicațiile de sport, însă jurnaliștii care o chestionează duc de multe ori discuția și către sport.

 

Fost număr 1 mondial în circuitul WTA și câștigătoare a cinci titluri de Grand Slam, Maria Sharapova rămâne o țintă pentru publicațiile din toată lumea. La peste un an de la retragerea din activitate, rusoaica a povestit cum își umple viața și face o afirmație cu semnificații multiple, care întărește ideea potrivit căreia tenisul înseamnă sacrificiu.

 

Maria Sharapova: "Tenisul mi-a consumat fiecare minut din fiecare zi a vieții"

 

"Acum au prioritate în viața mea alte lucruri, nu mai e tenisul pe plan principal, iar aceste lucruri pe care le experimentez îmi oferă un echilibru.

 

Am multe pasiuni în viață: călătoriile, arta, designul și călătoriile. Tenisul mi-a consumat fiecare minut din fiecare zi a vieții cât timp am jucat, dar acum a venit momentul să mă axez și pe pasiunile mele care-mi oferă noi provocări", a declarat Sharapova, potrivit Tennis World USA.

 

  • Sharapova a câștigat Wimbledon în 2004, când avea 17 ani, US Open în 2006, Australian Open în 2008 și Roland Garros în 2012 și 2014, ultimul dintre acestea chiar într-o finală cu Simona Halep.
  • În total, Sharapova a câștigat 36 de turnee WTA în proba de simplu, o medalie olimpică de argint în 2012 și Fed Cup, alături de naționala Rusiei, în 2008.
  • Rusoaica a ajuns pentru prima dată lider WTA în august 2005, acolo unde a rămas timp de 21 de săptămâni.

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.