Jump to content

Imagini în premieră cu Michael Schumacher după accidentul de schi vor apărea într-un film documentar


sLoww ToV
 Share

Recommended Posts

Un documentar despre viața și cariera lui Michael Schumacher va difuza imagini rare cu marele campion după ce a suferit accidentul teribil la schi care i-a provocat leziuni cerebrale.

 

Michael Schumacher

 

Pilotul german nu a mai fost văzut în public de la tragedia din 2013 - acum fanii pot afla detalii inedite despre lupta lui Michael Schumacher cu problemele grave de sănătate.

 

Filmul documentar este în producție din 2019, dar lansarea lui a fost întârziată de pandemia de coronavirus. Familia legendei din Formula 1 a fost cea care a susținut acest proiect și a oferit realizatorilor filmări din viața privată.

 

Vor fi difuzate interviuri cu soția, fiul și tatăl lui Michael Schumacher

 

O decizie surprinzătoare având în vedere discreția totală cu care a fost înconjurată viața pilotului de 52 de ani după accident. Soția lui, Corinna Schumacher, a vorbit extrem de rar și a dorit să păstreze cu orice preț în mare secret ce se petrece cu Michael.

 

Dar acum, ea va fi printre cei care sunt intervievați în acest film documentar alături de fiul ei, Mick Schumacher, și tatăl pilotului de 52 de ani, Rolf.

 

”Filmul va prezenta cariera de neegalat a lui Michael Schumacher, dar și fațetele multiple ale unui om complex.

 

Atât pilotul necruțător și curajos din Formula 1 și sportivul ambițios, dar și mecanicul desăvârșit, omul de echipă și familistul iubitor”, se arată într-un comunicat al familiei Schumacher.

 

Jean Todt: "Michael luptă în fiecare zi şi o să continue să lupte"

 

Recent, Jean Todt, fostul șef de la Ferrari, a vorbit despre starea lui Michael Schumacher: "Am văzut împreună cu Schumacher multe curse şi o să mai văd. Repet, vom vedea în continuare multe curse.

 

Ştiţi că starea lui de sănătate nu este un subiect pe care familia să îl discute public. Iar eu simt că fac parte din această familie. Michael luptă în fiecare zi şi o să continue să lupte. Are o adevărată echipă lângă el, dar atât pot să vă spun, restul e privat", a spus fostul lider al scuderiei, pentru Gazzetta dello Sport.

 

Michael Schumacher are 7 titluri obținute în Formula 1: 1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003 și 2004. Lewis Hamilton l-a egalat în acest an, amândoi fiind lideri în clasamentul all-time. Britanicul a triumfat în: 2008, 2014, 2015, 2017, 2018, 2019 și 2020.

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.