Jump to content

Mick Schumacher a dezvăluit ce meserie ar fi ales dacă nu călca pe urmele celebrului său tată în Formula 1


sLoww ToV
 Share

Recommended Posts

Mick Schumacher începe să-și facă un nume în Formula 1, competiție în care tatăl său are 7 titluri de campion mondial.

 

F1 Eifel Grand Prix

 

După ce a urcat și la volanul unui Ferrari pentru teste la Fiorano, juniorul așteaptă debutul în ”Marele Circ” pentru echipa Haas.

 

El a acordat un interviu pentru site-ul oficial în care a dezvăluit care este cel mai prețios cadou primit de la tatăl lui.

 

”Este o cupă, una foarte mică, pe care tata a câștigat-o la o cursă de karturi de închiriat. Eu o am de când aveam 6 ani, este mereu la loc de cinste în camera mea. Este cel mai important trofeu pentru mine și nici măcar nu l-am cucerit eu!”, a spus Mick Schumacher.

 

Mick Schumacher: ”Aș fi lucrat la poliția rutieră”

 

Acesta a răspuns la mai multe întrebări interesante, de exemplu ce meserie ar fi ales dacă nu era pilot de curse și cine este idolul lui.

 

”Cred că aș fi lucrat la poliția rutieră, ar fi fost palpitant. Cred că aș fi svut ocazia să patrulez cu viteză maximă pe autostrăzi!

 

Idolul meu este tata! Știu ce a realizat și învăț din asta. A fost un reper, pentru mine este încă un reper. Îl admir și ca om, nu doar ca sportiv, a fost mereu o persoană echilibrată”, a mai afirmat Mick Schumacher.

 

Sezonul 2021 din Formula 1 va debuta in week-endul 26-28 martie, în Bahrain, în direct pe canalele Digi Sport.

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.