Jump to content

Anunţul zilei în Formula 1: Lewis Hamilton a semnat


sLoww ToV
 Share

Recommended Posts

Pilotul britanic Lewis Hamilton, campionul mondial en titre din Formula 1, şi-a prelungit cu un an contractul cu Mercedes, a anunţat constructorul german, pe site-ul său oficial.

 

Lewis Hamilton File Photos

 

Lewis Hamilton şi-a prelungit contractul cu Mercedes

 

"Echipa Mercedes-AMG Petronas F1 are plăcerea să anunţe că deţinătoarea titlului mondial al constructorilor din Formula 1 şi actualul campion mondial al piloţilor din F1 vor continua împreună în 2021.

 

Echipa de uzină Mercedes şi Lewis au căzut de acord asupra unui noi contract, care asigură continuarea uneia dintre cele mai fructuoase colaborări din istoria acestui sport pentru al nouălea sezon consecutiv", se precizează în comunicatul dat publicităţii de Mercedes

 

"O parte semnificativă a noului acord se bazează pe angajamentul comun în favoarea unei mai mari diversităţi şi incluziuni în sportul automobilistic, care a fost luat anul trecut de Lewis şi Mercedes. Aceasta va lua forma unei fundaţii caritabile comune, care va avea misiunea de a susţine o mai mare diversitate şi o mai mare incluziune, sub toate formele sale, în sportul cu motor", adaugă constructorul german.

 

Lewis Hamilton, care a împlinit luna trecută 36 de ani, concurează sub culorile Mercedes din 2013, iar în sezonul trecut a cucerit al 7-lea său titlu de campion mondial de Formula 1, egalând recordul legendarului pilot german Michael Schumacher.

 

Sursa: digispot.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.