Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Rogue este nouă clasa de eroi jucabili confirmată pentru Diablo IV


Tupi
 Share

Recommended Posts

Diablo-4-Rogue-1024x576.jpg

 

Cei de la Blizzard Entertainment s-au ținut de promisiunile realizate înainte de BlizzConline și s-au folosit de acest eveniment transmis online pentru a dezvălui noutăți legate de Diablo IV. În primul rând, am avut parte de prezentarea unei noi clase de personaje jucabile: pe lângă barbar, vrăjitoare și druid (clase anunțate deja), veți putea parcurge Diablo IV și din postura de Rogue, urmașă a eroinei din primul joc Diablo.

 

Personajul pe care îl vor prefera fanii asasinei și ai demon hunter-ului

Conform celor de la Blizzard Entertainment, clasa Rogue din Diablo IV va avea ca principal atu versatilitatea sa. Jucătorii ce vor opta pentru Rogue vor putea alege dintre o varietate de modalități de a doborî inamicii, fie din apropiere (atacuri melee, precum înjunghierea), fie de la distanță, cu ajutorul arcului cu săgeți, al capcanelor plasate strategic sau al otrăvii cu care pot fi îmbunătățite atacurile. De asemenea, Rogue-ul va avea la dispoziție tehnici specializate, dar și shadow magic, transformând această clasă într-o opțiune cât se poate de viabilă pentru fanii asasinei sau ai demon hunter-ului din titlurile Diablo anterioare.

 

Cu ocazia dezvăluirii clasei Rogue pentru Diablo IV, cei de la Blizzard Entertainment au ținut și un panel extins dedicat jocului, la care au participat Luis Barriga (Game Director), John Mueller (Art Director), Joe Piepiora (Lead Systems Designer) și Careena Kingdom (Lead Animator), discutând despre numeroase aspecte ale acestui nou titlu. Puteți urmări întreaga înregistrare în clipul de mai jos.

 

Diablo IV au fost dezvăluit pentru prima oară în cadrul BlizzCon 2019, jocul aflându-se în dezvoltare pentru PlayStation 4, Xbox One și PC. Cei de la Blizzard Entertainment nu au anunțat încă o eventuală perioadă de lansare pentru acest joc, însă șansele ca acesta să-și facă apariția în cursul acestui an tind spre zero, având în vedere că Diablo II: Resurrected urmează să fie lansat în 2021.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • Tupi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.