Jump to content

Knockout City, un nou joc inspirat de dodgeball de la Electronic Arts


Tupi
 Share

Recommended Posts

Knockout-City.jpg

 

Electronic Arts și Velan Studios (producătorii jocului Mario Kart Live: Home Circuit) au dezvăluit Knockout City, un joc multiplayer de echipă plin de acțiune, care aduce îndemânare, profunzime și stil jocului de dodgeball. În Knockout City, confruntările intense sunt un stil de viață, iar jucătorii vor fi nevoiți să stăpânească arta aruncării, a prinderii, a pasei și a feritului într-o experiență amuzantă, dar și extrem de competitivă.

 

Knockout City este cel mai nou joc ce va fi lansat sub marca EA Originals (precum A Way Out, spre exemplu) și va fi disponibil din 21 mai 2021 pe PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch și PC (prin Origin și Steam), precum și pe PlayStation 5 și Xbox Series X|S, unde va beneficia de îmbunătățiri grafice și de performanță. Jocul va suporta, de asemenea, cross-play și evoluție simultană pe toate platformele.

 

Karthik Bala, cofondator și CEO al Velan Studios, a declarant urmatoarele:

La Velan Studios căutăm mereu noi experiențe de joc, iar Knockout City începe de la conceptul înșelător de simplu al aruncării și prinderii unei mingi și e presărat, apoi, cu o proporție uimitoare de îndemânare, profunzime și stil, pentru a oferi o experiență distractivă și competitivă, pe care trebuie să o joci pentru a crede că există. Nu este doar dodgeball, ci dodgeBRAWL. De când am descoperit acea magie a jocului, nu am reușit să ne oprim din a ne juca și abia așteptăm să împărtășim experiența cu unii dintre voi în timpul primei versiuni closed beta din acest weekend.

 

Fie că este vorba de partide 3v3, 4v4 sau de meciuri rapide în Street Play, jocuri competitive din League Play sau o experiență găzduită într-un meci privat, lupta pentru înfrângerea echipelor rivale va îmbrăca multe forme. În Knockout City, jucătorii încep fiecare meci pe picior de egalitate și trebuie să se bazeze pe îndemânare pentru a domina competiția. O echipă unită face, de asemenea, diferența dintre aplicarea pedepsei și încasarea ei. Jocul este ușor de început și de jucat, dar practica este esențială în stăpânirea poziționării și sincronizării pentru dominarea dodgeBRAWL.

 

Personalizare, functionalitate cross-platform și trial gratuit

Odată ce jucătorii ajung să stăpânească mișcările, își vor dori să personalizeze aspectul personajelor. Opțiunile de personalizare oferite Knockout City – de la aspect, echipament, atitudine, tipul de corp și coafură până la efecte personalizate de joc – îi vor face pe jucători să se încaiere cu stil. Nu este este vorba doar de jucător, ci și de echipa sa, iar cu până la 32 de prieteni pe toate platformele, jucătorii își pot personaliza numele echipei, sigla, afișul și chiar pot alege un vehicul personalizat al echipajului pentru a ajunge la luptă într-un mod elegant.

 

Steve Pointon, SVP 3rd Party Content & Development la Electronic Arts, a adăugat:

Suntem onorați să lucrăm împreună cu Velan Studios pentru prima lor lansare EA Originals. Având în componența echipei unele dintre cele mai importante minți din industrie, rezultatele lor în Knockout City ilustrează perfect vasta lor experiență și talentul. Așteptăm cu nerăbdare ca toată lumea să îl joace și să simtă ceea ce face din acest joc o experiență inovatoare și plină de energie.

 

Când Knockout City va fi lansat, pe 21 mai 2021, jucătorii vor avea, de asemenea, acces la o versiune trial gratuită pe PC prin Origin și Steam, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5 și Xbox Series X|S.

 

La lansare, Knockout City va livra un pachet multiplayer compus din cinci hărți, un mediu interactiv în care jucătorii și echipa lor pot exersa, șase tipuri de mingi, personalizarea completă a personajelor, cross-play, progresie comună pe toate platformele, Street Play cu cinci playlist-uri de pornire, League Play, Private Match și Street Rank Progression complet, cu sute de articole cosmetice.

 

Knockout City va aduce, de asemenea, o abundență de conținut nou prin sezoane disponibile fără costuri suplimentare, unde fiecare astfel de sezon poate include hărți, moduri și mingi noi, evenimente cu durată limitată și multe altele.

 

Jucătorii care aleg să cumpere jocul complet (19,99€) în timpul perioadei de free trial vor putea să își transfere tot progresul, cât și să primească recompense cosmetice suplimentare, pe măsură ce continuă să se joace în Knockout City. Și cei care achiziționează după încheierea perioadei de probă gratuită își vor putea transfera tot progresul.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • Tupi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.