Jump to content

Cei care folosesc pentru așa ceva bateria mașinii Tesla pierd garanția


Dark Night
 Share

Recommended Posts

Cei care folosesc pentru așa ceva bateria mașinii Tesla pierd garanția

 

Proprietarii de automobile Tesla care folosesc pachetele de baterii ale acestora pentru a avea energie electrică în case sau în alte locuri pierd garanția vehiculelor.

 

Anunțul a fost făcut de un service al companiei după ce unele persoane au făcut acest lucru după furtunile din SUA, care au lăsat foarte mulți oameni fără acces la rețeaua de energie electrică.

 

Mașinile Tesla nu sunt echipate pentru a furniza energie în exterior, dar unii proprietari au folosit invertoare. Metoda a fost descrisă de proprietarul de Tesla Bob Schatz pe grupul Tesla Owners Club Portland de pe Facebook.

 

Interdicția apare în documentele Tesla

El a folosit pachetul de baterii al mașinii pentru a furniza electricitate pentru centrala pe gaz din casă. „Apoi încă am suficientă (n.e. – energie) pentru frigider și câteva becuri”, a explicat el. În acest caz, Schatz a conectat un invertor de 2.000 wați la bateria de 12 V a mașinii.

 

După câteva zile, mașina l-a alertat pe Schatz că bateria de 12 V trebuie înlocuită. După ce a testat-o, bărbatul a constatat că nu este cazul.

 

Un centru de service Tesla a anunțat că folosirea mașinii în acest mod duce la pierderea garanției. Acest lucru este menționat și în manualul automobilului, care interzice folosirea acestuia ca sursă staționară de energie.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.