Jump to content

Fiecare joc prezentat în "starea de joc" a PlayStation


TLG WilliamS
 Share

Recommended Posts

image.png.e3bb854ecd970f4e57681f7dc756b6d4.png

 

Starea de joc a PlayStation pentru februarie 2021 s-a axat pe viitoarele titluri PS4 și PS5. Iată fiecare joc prezentat în timpul difuzării Stării de joc.

     

După mai multe zvonuri, următoarea stare de joc a PlayStation -ului a fost confirmată în cele din urmă pentru 25 februarie 2021. Transmisiunea a durat aproximativ 30 de minute și s-a concentrat pe viitoarele titluri PS4 și PS5. Iată fiecare joc care a fost prezentat în timpul celui mai recent Stare de joc.

Înaintea fluxului, fanii știau puțin la ce să ne așteptăm de la starea de joc din februarie , inclusiv noi anunțuri despre jocuri, scufundări adânci în titlurile viitoare și câteva surprize posibile. Jocuri precum God of War: Ragnarok și Horizon: Forbidden West s-au zvonit că ar fi prezentate în timpul evenimentului, dar nu au fost prezentate. Prezentarea a cuprins zece jocuri în total și le-a oferit fanilor multe de așteptat în anul următor.

    Evenimentul a început cu afișarea Crash Bandicoot 4: It's About Time  pe PlayStation 5, cu sunet 3D îmbunătățit și 60 fps. După aceea, a fost un vârf furtunos la Returnal , o viitoare exclusivitate din PlayStation Studios care va sosi în această primăvară. În completarea porțiunilor timpurii ale prezentării a fost Knockout City , din programul EA Originals , care și-a arătat jocul în stil arena și a anunțat o versiune beta pe mai multe platforme.

    Unul dintre noile titluri PS5 anunțate a fost Sifu , un joc de luptă pentru arte marțiale care urmează să fie lansat mai târziu în acest an. A urmat elegantul platformer 3D, Solar Ash . O dezvăluire a Five Night's at Freddy's: Security Breach ar trebui să- i entuziasmeze pe fanii FNAF și o privire mai profundă asupra Oddworld: Soulstorm a  arătat cum jocul profită de feedback-ul haptic al controlerului PS5 DualSense și de declanșatorii adaptivi.

Kena: Bridge of Spirits este un titlu indie extrem de așteptat, iar toată lumea a avut o privire mai bună asupra jocului în timpul difuzării State of Play. Death Loop , shooterul la prima persoană și jocul de acțiune-aventură de la Bethesda Softworks, a primit, de asemenea, o privire mai atentă pe PS5. Completarea finalului difuzării a fost filmarea Final Fantasy VII Remake: Intergrade  pe PS5, care va permite jucătorilor să preia controlul asupra lui Yuffi. Aceasta înseamnă că jocurile PlayStation prezentate în timpul stării de joc pentru februarie 2021 au fost:

 

  • Crash Bandicoot 4: Este timpul
  • Returnarea
  • Knockout City
  • Sifu
  • Cenușă solară
  • Cinci nopți la Freddy: încălcarea securității
  • Oddworld: Stormstorm
  • Kena: Podul Spiritelor
  • Bucla de moarte
  • Final Fantasy VII: Remake Intergrade

În general, majoritatea jocurilor nu au fost cu adevărat surprize, dar a fost plăcut să vedem unele dintre jocurile viitoare pentru PS4 și PS5. Poate că cea mai mare surpriză a fost FF7 Remake: Intergrade și lăsarea fanilor să-l controleze pe Yuffie cu un conținut nou. Acestea au fost cele zece jocuri prezentate în PlayStation State of Play pentru februarie 2021.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • Ailime locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.