Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Sorana Cîrstea, eliminată fără drept de apel în runda inaugurală a turneului WTA de la Lyon


sLoww ToV
 Share

Recommended Posts

Sorana Cîrstea (30 de ani, locul 67 mondial) a fost eliminată în primul tur al turneului WTA de la Lyon de Nina Stojanovic (24 de ani, numărul 95), scor 6-4, 6-0, după doar o oră și 17 minute de joc.

 

sorana-cirstea4

 

Sportiva din România nu și-a revenit în urma înfrângerii din runda a treia a primului Grand Slam al anului. Sorana a fost învinsă la Australian Open de Marketa Vondrousova, 6-2, 6-4, după ce a trecut în prealabil de Patricia Țig și Petra Kvitova.

 

Sorana Cîrstea, eliminată în runda inaugurală a turneului WTA de la Lyon

 

A șasea favorită a întrecerii din Hexagon s-a înclinat în fața sârboaicei Nina Stojanovic, pe care o învinsese în singura confruntarea directă, în 2019, la Nurnberg. Pentru participarea pe tabloul principal al competiției de la Lyon, Sorana Cîrstea va primi 2.157 de euro şi un punct WTA.

 

  • Turneul WTA de la Lyon este transmis în direct pe canalele Digi Sport. Marți, 2 martie, Mihaela Buzărnescu o va întâlni în runda inaugurală pe favorita gazdelor, Kristina Mladenovic.

 

După parcursul bun de la Australian Open, fostul președinte al Federației Române de Tenis, George Cosac, declara că Sorana Cîrstea a progresat față de anul trecut și poate încheia 2021 chiar în Top 20 WTA, ceea ce ar însemna o premieră în cariera elevei lui Adrian Cruciat.

 

"Sorana a arătat că se află pe o pantă ascendentă după cum a evoluat la Australian Open, i-am urmărit meciurile. Dacă va păstra același nivel de joc, ea va putea chiar încheia anul în Top 20 WTA. Per total, Cîrstea a arătat foarte bine și fizic, și mental după perioada în care a stat în izolare 14 zile la Melbourne. Față de anul trecut ea și-a crescut mult nivelul de joc", a spus George Cosac pentru digisport.ro.

 

  • 21 e cel mai înalt loc ocupat de Sorana Cîrstea în ierarhia WTA (2013)
  • 1 titlu WTA are Cîrstea în CV
  • 5,8 milioane de dolari a câștigat din tenis Sorana

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

  • Tupi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.