Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Fernando Alonso, lovit de maşină în timp ce mergea pe bicicletă. Pilotul a fost supus unei intervenţii chirurgicale


sLoww ToV
 Share

Recommended Posts

Fernando Alonso a suferit un accident în Elveţia, în timp ce se deplasa cu bicicleta. Anunţul a fost făcut de echipa de Formula 1 Alpine.

 

Fernando Alonso au volant de sa Renault R25 of 2005 lors du Grand Prix de Formule 1 d'Abou Dabi

 

UPDATE 14:08: Pilotul spaniol Fernando Alonso, dublu campion mondial de Formula 1, a fost supus unei intervenţii chirugicale după ce a suferit o fractură la mandibulă în urma accidentului produs joi pe o şosea din Lugano (Elveţia), în timp ce rula pe bicicletă.

 

Operaţia, efectuată într-o clinică din Berna, specializată în chirurgie maxilo-facială, a decurs bine, iar Alonso va rămâne sub observaţie medicală în următoarele 48 de ore, a precizat echipa sa, Alpine F1.

 

Medicii s-au declarat satisfăcuţi de modul în care a decurs intervenţia, iar pilotul iberic va putea reveni la antrenamente după câteva zile de pauză, a precizat gruparea franceză pe contul oficial de Twitter.

 

Accidentul lui Alonso s-a produs cu o lună înaintea testelor oficiale programate pe 12 şi 14 martie în Bahrain, în vederea noului sezon din Formula 1 şi cu o lună şi jumătate înaintea primului Mare Premiu al sezonului 2021, care va avea loc pe 28 martie, tot în Bahrain.

 

Fernando Alonso, accident în Elveţia

 

Pilotul spaniol de 39 de ani este conştient şi bine, a mai precizat Alpine F1.

 

“Alpine F1 anunţă că Fernando Alonso a fost implicat într-un accident rutier în timp ce se deplasa cu bicicleta în Elveţia. Fernando este conştient şi bine şi aşteaptă alte investigaţii medicale, mâine dimineaţă. Echipa Alpine F1 nu va mai face vreo declaraţie în acest moment. Mâine vor veni noi detalii”, a anunţat Alpine.

 

Fernando Alonso are fractură de mandibulă, după accidentul din Elveţia

 

BBC scrie că Alonso a fost lovit de o maşină în apropiere de Lugano. Conform apropiaţilor, spaniolul ar avea o fractură la mandibulă şi probleme la dantură.

 

Fernando Alonso va fi dus la Berna, acolo unde va intra sub îngrijirea unor specialişti în astfel de cazuri.

 

În urma acestui accident, revenirea lui Alonso în Formula 1, după o pauză de doi ani, este pusă sub semnul întrebării. Testele pentru noul sezon vor avea loc în weekendul 12-14 martie, în Bahrain, iar prima cursă este programată pe 28 martie.

 

Fernando Alonso, campion mondial în 2005 şi 2006, a părăsit Formula 1 în 2018, după două sezoane slabe cu McLaren. El a decis să revină în "Marele Circ" în acest sezon.

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

  • Tupi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.