Jump to content

A supraviețuit miraculos, dar Grosjean și-a pierdut sponsorul din Formula 1: ”Nu pot să-i dau bani ca să se omoare!”


sLoww ToV
 Share

Recommended Posts

Romain Grosjean a revenit pe circuit după accidentul teribil petrecut acum 3 luni în Marele Premiu de Formula 1 din Bahrein când a lovit un parapet cu o viteză de 221 de km/h și a scăpat ca prin minune dintr-o mașină ruptă în două care luase foc.

 

F1 Grand Prix of Sakhir - Previews

 

Francezul este încă în convalescență după rănile suferite, în special arsurile de la brațul stâng, dar concurează acum în IndyCar.

 

A efectuat teste la noua sa echipă, Dale Coyne Racing, și a mărturisit că se resimte încă după accident și că nu și-a recăpătat încă complet mobilitatea mâinii stângi.

 

Iar fostul lui patron, Gene Haas, a dezvăluit de ce nu a vrut să-l mai sponsorizeze pe Grosjean. Mick Schumacher este acum pilot la echipa nord-americană.

 

Gene Haas: ”I-am spus că nu pot să-i dau bani ca să se omoare! ”

 

“Mă rugase să-l ajut în IndyCar, și la început am fost de acord cu ideea. Dar după accidentul din Bahrain, am fost bucuros că a supraviețuit.

 

Are o soție și trei copii, i-am spus că nu pot să-i dau bani ca să se omoare! I-am spus că ar fi mai bine să stea acasă cu familia.

 

A scăpat dintr-o mare încercare, a fost la limită, cine se pricepe știe ce spun. A fost un noroc fantastic.

 

De aceea, nu vreau să fiu pus în situația de a explica ceva unei văduve și copiilor ei. Chiar nu pot și i-am zis că nu-l mai pot finanța.

 

Știu că pasiunea lui e să conducă, dar nu vreau să fiu complice. Eu mă consider la fel de norocos ca și el că a scăpat. A fost cea mai norocoasă zi din istoria echipei Haas în Formula 1”, a dezvăluit Haas.

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

  • Tupi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.