Jump to content

Poco F3, un nou „flagship killer”, este pregătit pentru lansare globală


Tupi
 Share

Recommended Posts

redmi-k40.jpg

 

Poco F3 este versiunea non-asiatică a seriei Redmi K40, oferind aproape același dotări la un preț ceva mai mare.

 

Redmi K40, vine cu un procesor Snapdragon 870, 12 GB memorie RAM și 256 GB stocare internă. Camera foto dispune de un senzor Sony IMX582, de 48 megapixeli. Configurația foto este completată cu o cameră ultrawide de 8mp, cameră macro de 5MP și cameră frontală de 20MP. Este așteptat ca și Poco F3 să preia aceste caracteristici, dar spre deosebire de asiatici, europenii primesc și o versiune cu 6GB/128GB memorie, producătorul încercând să tragă astfel prețul în jos.

 

Poco-F3.jpg

 

Fiind vorba de SD 870, conectivitatea 5G nu va lipsi (doar banda sub-6GHz este suportată), chiar dacă performanțele nu sunt chiar la nivelul unui flagship veritabil.

 

Ecranul este de tip AMOLED, panoul furnizat de Samsung având diagonală 6,67”, rezoluție Full HD+ și refresh rate de 120 Hz. Protecția anti-zgârieturi este asigurată cu sticlă Gorilla Glass 5.

 

Acumulatorul de 4.250 mAh suportă încărcare rapidă la 33W în modul USB-C. Lista dotărilor este completată cu suport Wi-Fi 6, senzor infraroșu și difuzoare stereo cu Dolby Atmos.

 

Xiaomi va livra noul Poco F3 împreună cu versiunea Android 11, în interpretare MIUI 12. Din păcate, prețul și calendarul exact de lansare nu sunt cunoscute, deocamdată. Putem aștepta că seria să includă și un model Pro, respectiv Pro+, după exemplul seriei Redmi K40.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • Tupi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.