Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Ratchet & Clank, disponibil acum gratuit pentru PS4 și PS5


Tupi
 Share

Recommended Posts

ratchet-1024x576.jpg

 

Ca parte a inițiativei Play At Home, Sony Interactive Entertainment va oferi, în intervalul martie – iunie 2021, jocuri gratuite și alte beneficii pentru utilizatorii de console PlayStation, ce suferă de pe urma pandemiei de COVID-19 aflate în plină desfășurare. Astfel, pentru început, Ratchet & Clank (jocul realizat și lansat de studioul Insomniac Games în 2016) este disponibil gratuit, până la finalul lunii martie, prin intermediul PlayStation Store.

 

Doritorii pot descărca Ratchet & Clank folosind link-ul de mai jos, jocul urmând a putea fi rulat atât pe consolele PlayStation 4, cât și pe noul PlayStation 5 (prin intermediul funcției de backwards compatibility). Data limită până la care Ratchet & Clank va putea fi revendicat gratuit este 31 martie 2021; jocul va rămâne apoi atașat de conturile dvs. de PlayStation Network și va putea fi descărcat și rulat oricând doriți.

 

Un remake modern al primului joc din serie

Ratchet & Clank este reimaginarea primului titlu al acestei serii și, în același timp, jocul care a acompaniat filmul de animație omonim, lansat în primăvara anului 2016. Jocul beneficiază de un aspect grafic modern, actualizat, în stilul filmele de animație CGI actuale, dar și de o sumedenie de modificări și noutăți față de primul Ratchet & Clank din seriei: noi niveluri, noi planete, noi boși, un arsenal aproape complet refăcut, precum și secțiuni noi de joc alături de simpaticul robot Clank.

 

Conform celor de la Sony Interactive Entertainment, inițiativa Play At Home va continua până în luna iunie a acestui an, iar următoarele jocuri și oferte gratuite vor fi anunțate în curând.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • Tupi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.