Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Universitatea Craiova, vis spulberat? O fostă legendă din Bănie a tras concluzia: „Nu are față de campioană!”


Tupi
 Share

Recommended Posts

RPS3774-1400x1050.jpg

 

Universitatea Craiova visează la titlu și speră cu adevărat să câștige Cupa României, dar Aurică Beldeanu, fostul mare fotbalist din Bănie, consideră că oltenii n-au șanse să câștige titlul, în Liga 1.

 

Beldeanu nu poate uita dubla de coșmar cu Lokomotiv Tbilisi, din primul tur preliminar al Europa League, însă acesta l-a taxat și pe Alexandru Cicâldău, ținând să sublinieze că internaționalul român trebuie să se comporte ca un adevărat lider pe teren.

 

„Noi ne-am propus și câștigarea campionatului și câștigarea Cupei României. În situația actuală, mie mi s-ar părea o nereușită gravă dacă nu am câștiga Cupa. Mi se pare că e o șansă fantastică și trebuie să o exploatăm”, a spus Sorin Cârțu, coleg cu Aurică Beldeanu în echipa Craiovei care a scris istorie. În semifinalele Cupei României, meciurile se vor disputa în dublă manșă, în perioada 2-4 martie.

 

Aurică Beldeanu: „Craiova nu are față de campioană!”

 

În ultima etapă din Liga 1, Universitatea Craiova a pierdut surprinzător în fața celor de la Chindia, scor 0-1, iar Aurică Beldeanu crede că oltenii nu se pot lupta cu FCSB și CFR Cluj.

 

Anul trecut, sub comanda lui Cristiano Bergodi, gruparea din Bănie a pierdut titlul în ultima etapă a play-off-ului Ligii 1, după 1-3 pe teren propriu cu CFR Cluj.

 

„Craiova e pe un loc meritoriu, dar nu are față de campioană. Jocul și lotul nu e de campioană. Am jucat cu Tbilisi și am capotat. Ai fotbaliști, ești mare antrenor. Nu ai, nu ești bun. Lăsați-mă cu antrenorii aștia… Cicâldău îmi place, dar nu dă totul. El trebuie să fie liderul echipei, să dea tonul, dar deocamdată șovăie și el”, a spus Aurică Beldeanu, la Digi Sport.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • Tupi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.