Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Mihai Stoica, „război” total cu Ion Crăciunescu: „Nea Nelule, în arbitraj specialistule, lasă-ne!”. Ce l-a enervat la culme pe oficialul lui FCSB


Tupi
 Share

Recommended Posts

ion-craciunescu-mihai-stoica-1400x783.jp

 

Mihai Stoica este în „război” total cu Ion Crăciunescu! Oficialul de la FCSB a continuat duelul de la distanță cu fostul mare arbitru și îi cere lui Crăciunescu să nu își mai spună opiniile în privința arbitrajelor din Liga 1.

 

Ion Crăciunescu și Mihai Stoica s-au certat în direct la Digi Sport, după eșecul suferit de FCSB cu Hermannstadt, scor 0-1. MM a contestat dur lovitura de la 11 metri din care sibienii au luat trei puncte mari, iar acum susține că majoritatea microbiștilor sunt de partea sa.

 

Cătălin Popa a acordat lovitură de la 11 metri la intrarea lui Andrei Vlad asupra lui Bagaric, în careul celor de la FCSB. Faza s-a petrecut în minutul 11, iar jucătorii lui Toni Petrea au protestat vehement.

 

Mihai Stoica îl pune la zid pe Ion Crăciunescu: „Ne Nelule, lasă-ne!”

 

„De ani de zile nu mai citesc comentariile de pe platforme. Prea mult hate, anonimi care mă jignesc gratuit, etc. Totuși, când am văzut că discuția în contradictoriu pe care am purtat-o cu Crăciunescu vizavi de penalty-ul inventat de domnul arbitru de Casa Liga 1 Popa a strâns peste 500 de comentarii, m-am aventurat și am parcurs primele 40-50. Surpriză! Toți participanții erau de acord cu mine, chiar dacă unii (cam mulți) se simțeau datori să specifice că nu mă suportă (înghit, halesc etc). Deci, nea Nelule, în arbitraj specialistule, te rugăm – din inimile noastre vulnerabile – LASĂ-NE”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

 

Dialogul dintre Mihai Stoica și Ion Crăciunescu

 

Ion Crăciunescu: „Am ascultat părerea lui Mihai Stoica, pe care îl cunosc de mai bine de 20 de ani. În ceea ce privește exprimarea dânsului, cred că nu are niciun drept să spună ce mă califică sau descalifică în arbitraj.

Am încercat să aduc niște argumente, să vedem dacă a fost sau nu penalty.

Când nu joci mingea și împiedici alergarea unui adversar, când mingea este în terenul de joc, decizia corectă este lovitură liberă, deci 11 metri. Nu știu de ce mă descalifică pe mine o astfel de decizie din partea unui om pe care îl respect?

Mihai Stoica: Nu îi împiedica nicio alergare!

IC: Una este să te oprești și alta este să sari și se produce contactul.

MM: Nu cumva jucătorul Sibiului își duce piciorul spre Vlad? Nu cumva el caută contactul? Vlad caută contactul? Ioane, duce piciorul spre Vlad. Eu i-aș fi dat galben.

IC: Asta… cu caută un contact, apare întotdeauna când nu te interesează mingea. El ce să facă, să se evapore?

MM: Să lase piciorul în jos, nu să se ducă spre portar. Câtă lume îmi spune, eu nu pot să neg evidența.

IC: Cred că ar trebui să îți ceri scuze, mi se pare foarte grav. Eu nu o să ți-o iert niciodată.

MM: Eu nu pot să îmi cer scuze, pot să îmi prezint scuzele, pentru că scuzele se prezintă, nu se cer.

IC: Să ne spunem ideile, dar să nu ne jignim.

MM: Nu pot să fiu de acord. Crăciunescu își spune o opinie, Balaj altă opinie. Ce trebuie să înțeleagă Crăciunescu? Atât timp cât el cataloghează un arbitru, și eu pot sa cataloghez prestația unui analist. Nu o să mă ierte niciodată? Asta este, e problema lui.

IC: Eu nu vreau să mai intru în discuție cu acest individ. Cu el nu poți să porți o discuție.

MM: Eu chiar nu am venit să mă certe domnul Crăciunescu. Lasă-ne în pace! Nu am venit aici să mă cerți tu”, a fost „dialogul” celor doi la Digi Sport.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.