Jump to content

Un fost jucător al organizației Ninjas in Pyjamas se alătură echipei Dignitas


Tupi
 Share

Recommended Posts

Dignitas.jpg

 

Dignitas, una dintre cele mai renumite organizații de Counter-Strike Global Offensive, a mai realizat încă o schimbare la nivelul formulei de start. Astfel, un fost veteran al echipei Ninjas in Pyjamas s-a alăturat vechilor săi colegi de organizație, scopul fiind unul comun: acela de a aduce echipa în top 10 HLTV. Haris „H4RR3” Hadžić a fost mutat pe bancă, iar Lekr0 se reunește în Dignitas cu Patrik „f0rest” Lindberg, cunoscut pentru legendara sa carieră de șapte ani cu NIP.

 

Lekr0 a concurat alături de f0rest în NiP timp de aproape doi ani, din 2018 până în 2020. F0rest a făcut parte din formația NiP care a dominat o perioadă de doi-trei ani în competițiile de CS: GO. A jucat alături de Christopher „GeT_RiGhT” Alesund, Richard „Xizt” Landström, Adam „friberg” Friberg și Robin „Fifflaren” Johansson în acest timp. De-a lungul anilor, membrii acestui team au părăsit NiP, f0rest fiind ultimul care a făcut-o, la începutul anului 2020.

 

Reuniune sub egida Dignitas

Jucătorii s-au reunit sub steagul Dignitas, cu excepția antrenorului Fifflaren și a norvegianului Håkon „hallzerk” Fjærli. F0rest, friberg și hallzerk rămân pe lista de start, dar Xizt a plecat între timp, GeT_RiGhT s-a retras, iar Fifflaren s-a îndepărtat de rolul de antrenor.

 

După ce a părăsit NiP mai târziu în 2020, Lekr0 a ajuns la organizația daneză CS:GO Nort, însă, după o lipsă de rezultate promițătoare și probleme financiare în contextul pandemiei de COVID-19, echipa s-a desființat, întreaga componență fiind pusă pe lista de transferuri. Lekr0 și-a făcut debutul pentru Dignitas chiar în ziua în care a fost anunțat în formula de start, împotriva echipei finlandeze HAVU, în prima rundă a Pinnacle Cup. Din păcate, echipa nu a reușit să câștige meciul, pierzând la limită ambele meciuri. (16-19 și 17-19).

 

În prezent, Dignitas se clasează pe poziția 29 în lume, cu o rată a victoriilor de 52% dintr-un total de 591 de partide disputate, echipa reușind să obțină o singură victorie în ultimele cinci etape disputate în scena de eSports. Următoarea partida este programată chiar pentru astăzi, împotriva organizației SinnerS.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • Tupi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.