Jump to content

Două jocuri noi Monster Hunter vor fi lansate pentru Nintendo Switch și PC


Tupi
 Share

Recommended Posts

monster-hunter-rise-1024x576.jpg

 

După succesul înregistrat de Monster Hunter World, Capcom se pregătește de lansarea a două jocuri noi din seria Monster Hunter, de această dată concepute special pentru consola Nintendo Switch. Din fericire pentru gamerii care nu dețin încă o asemenea consolă, cele doua titluri noi Monster Hunter vor fi lansate și pe PC.

 

Monster Hunter Rise

În primul rând, este vorba despre Monster Hunter Rise, următorul episod din seria principală Monster Hunter, anunțat inițial în exclusivitate pentru Nintendo Switch. Și, într-adevăr, în cursul acestui an, cei care vor dori sa joace Monster Hunter Rise o vor putea face doar pe Nintendo Switch, jocul urmând să-și facă apariția, pe această platformă, pe 26 martie 2021.

 

Deși Monster Hunter Rise a beneficiat deja de un demo (disponibil pentru o perioadă limitată), jocul urmează să primească o nouă astfel de demonstrație jucabilă, ce va putea fi descărcată pentru Nintendo Switch începând cu 12 martie 2021.

 

Mai mult, cei înzestrați cu suficientă răbdare, vor putea profita de expirarea perioadei de exclusivitate pentru Monster Hunter Rise, jocul urmând să fie lansat, în 2022, și într-o versiune adaptată pentru PC.

 

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin sosește simultan pe PC și Nintendo Switch

Însă Monster Hunter Rise nu este singurul titlu al seriei ce-și va face apariția anul acesta: Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin va fi lansat, de asemenea, în vara lui 2021, și urmează să se concentreze pe o experiență un pic diferită, ce va pune accentul pe elementele de colecționare și dresaj de monștri.

 

Și, spre deosebire de fratele său mai mare, Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin va fi lansat concomitent pentru PC și Nintendo Switch, pe 9 iulie 2021.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • Tupi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.