Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Televizoarele Samsung Neo QLED 2021 primesc certificarea "Eye Care" din partea Asociației de Inginerie, VDE


Alexandru M. Nicolae
 Share

Recommended Posts

<b>Televizoarele Samsung Neo QLED 2021 primesc certificarea "Eye Care" din partea Asociației de Inginerie, VDE</b>Samsung Electronics a anunţat în această săptămână ca gama să de televizoare Neo QLED din 2021 a obţinut prima certificare "Eye Care" de acest tip din partea Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE), o Asociaţie de Inginerie apreciată pentru certificări

 

Samsung Electronics a anunţat în această săptămână ca gama să de televizoare Neo QLED din 2021 a obţinut prima certificare "Eye Care" de acest tip din partea Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE), o Asociaţie de Inginerie apreciată pentru certificări din Germania. Această distincţie confirma fiabilitatea televizoarelor Samsung.

Aflaţi că toate modelele Samsung QLED din 2021 care au finalizat testarea au primit certificarea "Eye Care", care include următoarele criterii: Siguranţa ochilor,  Blând cu ochii, nivel de flicker, uniformitate şi evaluări ale fidelităţii culorilor. 

Samsung

Certificarea "Siguranţa Ochilor" este atribuită produselor cu niveluri de emisie de lumină albastră, raze ultraviolete şi raze infraroşii, încadrate în "Grupul permis", conform clasificării limitelor de emisie de la Comisia Electrotehnică Internaţională.

Certificarea "Blând cu ochii" înseamnă că dispozitivele electronice îndeplinesc standardul CIE (Comisia Internaţională pentru Iluminare), cu privire la efectele de inhibare a melatoninei, care ne afectează somnul. Certificarea mai recunoaşte şi faptul că noile televizoare QLED de la Samsung îndeplinesc standardele de uniformitate a calităţii imaginii şi a fidelităţii culorilor, pentru o livrare a conţinutului cât mai aproape de perfecţiune.

Vă reamintesc şi că la începutul acestei luni Samsung a dezvăluit noi televizoare în cadrul evenimentului Unbox & Discover, cu modele Micro LED, Neo QLED şi Lifestyle. Ar trebui să ajungă şi la noi pe parcursul anului.

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.