Jump to content

Huawei lansează o nouă variantă a ceasului Watch Fit; Modelul "Elegant" vine pe nuanțe noi și are ramă din oțel


Tupi
 Share

Recommended Posts

605086947fc2d.jpg

 

Huawei Watch Fit este numele unui purtabil foarte interesant pe care Huawei l-a adus pe piață anul trecut și care a primit o recenzie detaliată de la noi chiar aici. A primit multe reduceri în ultima perioadă, iar astăzi descoperim că apare și o variantă nouă intitulată Huawei Watch Fit Elegant care după cum indică și numele merge pe o abordare mai elegantă decât versiunile anterioare sportive.

 

Huawei-Watch-Fit-Elegant_004_308x400.jpg

 

Ce se schimbă la acest nou model? În primul rând zona frontală acolo unde avem o ramă din oțel inoxidabil și totodată cureaua care este fabricată dintr-un material fluoroelastomer cauciucat cu finisaj soft la atingere, mai rezistent la căldură, umiditate dar și tensiune. De asemenea, această curea este mai puțin predispusă să inducă reacții alergice.

 

60508713c637e.jpg

 

Vor exista două variante aici și anume Frosty White cu accente aurii, respectiv Midnight Black ce include o cataramă și un cadru colorat în argintiu. La nivel de dotări lucrurile rămân la fel cum le-am lăsat și pe modelul de bază, adică ecran AMOLED de 1.64 inch, cipset Kirin A1 la interior și o baterie cu autonomie de până la 12 zile.

 

Lite OS rulează aici și mai avem un singur buton fizic lateral, GPS integrat, senzor de puls și monitorizare SpO2. Include și monitorizare somn, 12 sesiuni de antrenament animate și 96 moduri de antrenament. Huawei Watch Fit Elegant va debuta pentru început în Marea Britanie din 26 martie la un preț de 110 lire. 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.