Jump to content

Bug spawn vehicle drugs dealer


HooligaN.1312

Recommended Posts

Nick-ul tau: HooligaN1948
Server:  RPG1
Descrierea bugului: Dupa folosirea comenzii /work, sunt momente cand vehiculul este spawnat necorespunzator iar acesta ramane blocat. Sunt de parere ca ar trebui schimbat locul in care se spawneaza vehiculul. Am adaugat si un SS cu un loc unde ar putea fi spawnat acest vehicul. Bug-ul acesta se intampla foarte des.

Circumstantele in care s-a produs bugul: Dupa folosirea comenzi /work
Screenshot(s): https://imgur.com/tQrCwLo  https://imgur.com/LDiiGcV https://imgur.com/VBEphQc   ((https://imgur.com/beD7hgd))

 

Link to comment
Share on other sites

Salut,

 

Masina este spawnata in functie de pozitia caracterului tau, daca tu spre exemplu stai langa perete aceasta se va spawnata in perete (acest lucru se aplica tuturor job-urilor unde se foloseste /work). Ce-i drept in San Fierro la Drugs Dealer trebuie sa fi destul de atent atunci cand folosesti [/work] caci se poate intampla ceea ce tu ai patit. In schimb poti sa folosesti [/work] si in celelate orase daca nu iti place locatia aceasta. 

Legat de ceea ce ai zis de schimbarea locului in care se poate da [/work], nu cred ca are rost, mai ales cand tu poti sa folosesti aceasta comanda si unde ai aratat in ultima poza.

 

O zi buna!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.