Jump to content

Studiu. Cele mai controversate finaluri de seriale, care au displăcut cel mai mult publicului


Ailime
 Share

Recommended Posts

512683l-640x400-b-c8b4fb77.jpg

Studiu. Cele mai controversate finaluri de seriale, care au displăcut cel mai mult publicului

 

Iată un clasament care arată ce final publicul a detestat cel mai mult

 

Atunci când un serial TV rulează cu succes timp de mai multe sezoane, şi câştigă un public fidel, există o presiune imensă ca finalul, atunci când vine, să fie cel potrivit. Este un lucru adevărat şi pentru comedii, şi pentru drame, şi la toate producătorii au dificultăţi în a mulţumi milioane de spectatori.

 

Fiecare fan are o părere proprie despre cum serialul lor preferat trebuia (sau nu trebuia) să se încheie. Este imposibil ca de fiecare dată publicul să fie mulţumit, şi suntem siguri că cel puţin o dată un serial v-a dezămăgit. La ora actuală este în mod special plauzibilă situaţia, pentru că sunt mai multe seriale disponibile online ca niciodată, iar publicul urmăreşte tot mai multe încheieri de seriale. Atunci când publicul este dezamăgit, se creează o controversă, care poate ruina prestigiul serialului, indiferent cât de bun ar fi fost până atunci.

 

Iată un clasament care arată ce final publicul a detestat cel mai mult. Looper a întrebat sute de spectatori, şi iată rezultatul.

 

  • Game of Thrones (HBO) ia locul întâi pentru cel mai slab final.

Peste 24% dintre respondenţi declară că au detestat finalul Urzelii Tronurilor mai mult decât al altor seriale. Succesul marca HBO era, cândva, considerat unul dintre serialele TV cele mai reuşite - şi încă mai este - însă rămâne, din păcate, pătat de final. Pe lângă faptul că pare un final forţat, anumite elemente au înfuriat fanii loiali: Bran Stark (Isaac Hempstead Wright) a fost ales conducătorul celor Şase Regate, Mama Dragonilor acționează neverosimil, Jon Snow (Kit Harrington) de asemenea etc.

 

  • Pe locul doi apare serialul Lost, cu 21% dintre respondenţi nemulţumiţi.

Deşi producţia ABC a fost difuzată acum mai mult timp, publicul nu a prins încă finalul. Lost şi-a lăsat fanii cu atâtea întrebări fără răspunsuri, încât a rămas drept unul dintre serialele cu cel mai frustrant final.

 

  • Pe locul trei rămâne How I Met Your Mother, cu 19% dintre voturi.

Sitcom-ul a avut unul dintre cele mai dezamăgitoare finaluri din istoria serialelor, odată ce personajul mamei.... murise de şase ani.

 

  • Dexter a primit 15% dintre voturi.

A fost un alt final forţat, şi una dintre puţinele situaţii în care fanii chiar au sperat ca personajul principal (un ucigaş în serie) să moară - ceea ce a şi fost planul iniţial, însă conducerea Showtime a decis altfel, aşa cum spune producătorul John Goldwyn.

 

  • Gossip Girl a ajuns pe ultimul loc, cu 10% dintre voturi.

Fanii au fost dezamăgiţi atunci când finalul a dezvăluit că Dan Humphrey (Penn Badgley) era adevărata Gossip Girl tot timpul.

 

Alţi 10% dintre votanţi au ales alt final de serial precum Seinfeld, True Blood sau Girls.

 

sursa

Edited by Ailime
Link to comment
Share on other sites

  • Tupi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.