Jump to content

Windows Insider | Build 21337


Recommended Posts

Drag and drop Virtual Desktops

 

Reordonați și personalizați desktopurile virtuale

Începând cu Build 21337, vă este oferită posibilitatea de a reordona și personaliza fundalurile pentru fiecare desktop virtual! Puteți accesa desktop-urile virtuale prin Vizualizarea activităților (fila Win +).

Right-click Virtual Desktops

 

Desktop-urile virtuale vă ajută să separați cognitiv diferitele sarcini de pe computerul dvs., inclusiv să ajutați la crearea unei separări de viață profesională. Acestea pot fi schimbate în vizualizare, permițându-vă să vă schimbați munca de la un desktop la altul. În loc să jonglați cu mai multe ferestre, puteți comuta între desktop-urile virtuale la multitasking.

 

Iată pașii pe care îi puteți face pentru a încerca aceste noi caracteristici:

Schimbați fundalul desktopului virtual:

  • Sub Setări> Personalizare> Fundal, faceți clic stânga pe un fundal pentru a schimba fundalul pentru desktopul virtual activ.
  • Dacă faceți clic dreapta pe un fundal în această pagină de setări, aveți o nouă opțiune pentru a schimba fundalul pentru un anumit desktop virtual.
  • După ce ați făcut modificarea, veți vedea noul dvs. fundal atunci când comutați la biroul virtual respectiv și în miniatura de previzualizare în Vizualizarea activității.

 

Reordonați desktopurile virtuale:

  • Introduceți Task View (prin Win + Tab), creați mai multe desktop-uri virtuale noi.
  • Glisați și fixați un desktop virtual într-o altă poziție din listă în Vizualizarea activităților.
  • Faceți clic dreapta pe o miniatură de desktop virtual în vizualizarea activității și selectați „Mutați la stânga” sau „Mutați la dreapta” în meniul contextual pentru a muta desktopul în altă poziție.
  • Utilizați navigarea de la tastatură pentru a seta focalizarea pe desktopul virtual dorit în Vizualizarea activităților, apoi apăsați ALT + Shift + Săgeată stânga / dreapta pentru ao deplasa în ambele direcții din listă.

 

 

Previzualizare automată HDR pentru PC

Astăzi suntem încântați să vă oferim o previzualizare a Auto HDR pentru experiența de joc pe computer și vă căutăm ajutorul pentru a-l testa. Când este activat pe computerul dvs. de jocuri HDR, veți obține automat imagini HDR minunate pe alte 1000 de jocuri DirectX 11 și DirectX 12 suplimentare! Consultați postarea noastră pe blogul DirectX pentru mai multe detalii!

 

Îmbunătățirea aspectului File Explorer

Aspectul implicit al Explorer-ului de fișiere adaugă umplutură suplimentară între elemente. Pentru utilizatorii care preferă un aspect mai dens cu informații, există o setare în Opțiuni de vizualizare numită „Utilizați modul compact”, care va restabili aspectul clasic al File Explorer. UX pentru comutarea acestei setări nu este definitivă. Nivelul de umplutură este conceput pentru o mai bună coerență cu experiențele moderne (XAML). Acest lucru ar trebui, de asemenea, să facă mai ușor să lucrați cu File Explorer atunci când utilizați un ecran tactil.

File Explorer Layout Update

 

Actualizări ale setărilor pentru subtitrări pentru Windows Insiders

Captions settings update

Pentru a afla mai multe despre cum să faceți aplicația accesibilă, accesați Prezentare generală accesibilitate - Aplicații UWP | Documente Microsoft.

Sursa

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tupi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.