Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Care este diferența dintre Microsoft 365 și Office 2019?


Recommended Posts

Microsoft's Office 365 is now Microsoft 365, a 'subscription for your life'  - CNET

 

Microsoft 365 este un serviciu de abonare care asigură că aveți întotdeauna cele mai recente instrumente de productivitate moderne de la Microsoft. Există Microsoft 365 planuri pentru acasă și pentru uz personal, precum și pentru firme mici și medii, întreprinderi mari, școli și non-profit.

Planurile Microsoft 365 pentru acasă și personal includ aplicațiile desktop Office robuste cu care sunteți familiarizat, cum ar fi Word, PowerPoint și Excel. De asemenea, obțineți un spațiu de stocare online suplimentar și caracteristici conectate la cloud care vă permit să colaborați la fișiere în timp real. Cu un abonament, veți avea întotdeauna cele mai recente caracteristici, remedieri și actualizări de securitate, împreună cu asistență tehnică perenă, fără costuri suplimentare. Puteți alege să plătiți abonamentul lunar sau anual. De asemenea, planul Microsoft 365 Family vă permite să vă partajați abonamentul cu familia pentru până la șase persoane și să utilizați aplicațiile pe mai multe PC-uri, Mac, tablete și telefoane.

Majoritatea planurilor Microsoft 365 pentru firme, școli și non-profit includ aplicațiile desktop complet instalate, dar Microsoft oferă, de asemenea, planuri de bază cu versiunile online de Office, stocarea fișierelor și e-mailul. Vă hotărâți ce vă convine cel mai bine: firme mici, întreprinderi, școlisau non-profit.

Office 2019 este vândut ca oachiziție unică, ceea ce înseamnă că plătiți o singură dată în avans pentru a obține aplicații Office pentru un calculator. Achizițiile unice sunt disponibile atât pentru calculatorul personal, cât și pentru sisteme Mac. Cu toate acestea, nu există opțiuni de upgrade, ceea ce înseamnă că, dacă intenționați să faceți upgrade la următoarea lansare majoră, va trebui să o cumpărați la prețul întreg.

Office Online este o versiune gratuită de Office pe care o puteți utiliza într-un browser web. Nu vă trebuie decât să vă înregistrați pentru un cont Microsoft cu o adresă de e-mail nouă sau existentă. Încercați aplicațiile Office Online.

 

   

Achiziție unică
(Exemplu: Office pentru acasă & student 2019)

 

abonamentMicrosoft 365
(Exemplu: Microsoft 365 Family *)

Cost

 

Plătiți un singur cost, o singură dată.

 

Plătiți o mică taxă lunară sau Economisiți prin plată pentru un an întreg.

Aplicații Office

Inclus

Obțineți aplicații Office, cum ar fi Excel, Word și PowerPoint.

Inclus

Obțineți cea mai recentă versiune a aplicațiilor Office, cum ar fi Excel, Word, PowerPoint și Outlook. Veți primi întotdeauna cele mai recente caracteristici, instrumente noi, actualizări de securitate și remedieri ale erorilor. Utilizatorii de computere desktop obțin, de asemenea, Access și Publisher.

Actualizări de caracteristici

Nu este inclus

Actualizările de securitate sunt incluse, însă nu veți obține caracteristici noi. Upgrade-urile la versiuni majore nu sunt incluse.

Inclus

Versiunea dumneavoastră de Office va fi întotdeauna îmbunătățită. Veți primi cele mai recente caracteristici și actualizări, precum și actualizări de securitate și remedieri de erori.

Instalați Office pe mai multe computere (Mac sau PC)

Nu este inclus

Achizițiile unice pot fi instalate o dată, pe un PC sau pe un Mac.

Inclus

Cu Microsoft 365 Family, puteți să instalați Microsoft 365 pe toate dispozitivele și să vă conectați la 5 în același timp, ceea ce înseamnă că puteți utiliza Office indiferent unde vă aflați sau ce dispozitiv utilizați. Aceasta include computere, Mac, tablete și telefoane. De asemenea, vă puteți partaja abonamentul cu până la cinci alte persoane.

Caracteristici complexe pe tablete și telefoane

Nu este inclus

Instalați aplicațiile mobile gratuit și obțineți caracteristici de editare de bază pe tablete sau telefoane sub 10,1 inchi.

Inclus

Instalați gratuit aplicațiile mobile și obțineți caracteristici suplimentare atunci când vă conectați la aplicații Office pe dispozitivul dvs.

Spațiu de stocare online suplimentar

Nu este inclus

Nu este inclus.

Inclus

Stocați în siguranță fișierele în cloud și le accesați de oriunde. Obțineți un spațiu de stocare OneDrive în cloud de 1 TB per utilizator, pentru până la 6 utilizatori, inclusiv dvs. (Microsoft 365 Family).

Asistența tehnică este inclusă

Nu este inclus

Asistență tehnică inițială este inclusă numai pentru instalare.

Inclus

Contactați-ne gratuit pe toată perioada abonamentului pentru asistență în probleme tehnice sau asistență pentru abonament și facturare.

* Acest abonament Microsoft 365 este doar pentru acasă sau pentru uz personal.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • Tupi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.