Jump to content

Radio B-Zone recrutează noi DJ. Aplică aici

Radio Legend recrutează noi DJ. Aplică aici

Recrutăm designeri audio și video. Puteți aplica aici

 

Sign in to follow this  
TincaLEGEND.

Veste teribilă pentru naţionala României: Mirel Rădoi are COVID-19! Joia viitoare jucăm cu Macedonia de Nord pentru Qatar 2022

Recommended Posts

Vestea extraordinar de proastă vine chiar înaintea convocărilor pentru cele trei meciuri pe care le vom disputa în prelimiariile CM 2022 din Qatar.

România va debuta în calificări pe 25 martie. împotriva Macedoniei de Nord, pe teren propriu. Tot "acasă" vom disputa şi meciul cu Germania, din 28 martie, iar pe 31 martie este programat jocul Armenia-România.

Selecţionerul Mirel Rădoi are COVID-19
Rădoi va efectua o nouă testare, în speranţa că rezultatul este unul fals pozitiv. Ulterior se va retesta în fiecare zi până când va avea două teste negative pentru a putea reveni alături de echipă. 

Din păcate, există posibilitatea ca selecţionerul să nu poată pregăti personal niciunul dintre cele trei meciuri oficiale care ne aşteaptă şi în cel mai bun caz să fie pe bancă la jocul cu Armenia. 

“Am efectuat luni, 15 martie, un test COVID care, din păcate, a ieșit pozitiv. Nu am simptome acum. Îmi doresc din tot sufletul să fi fost o eroare sau, în cel mai rău caz, ca perioada de 14 zile să fie aproape de final în cazul meu astfel încât să putem începe normal pregătirea partidelor”, a declarat Mirel Rădoi

Programul României în preliminariile CM 2022 din Qatar802746656_c2g9MDBlMjc5NjM3NzRiMTdiNzM1YTM3ZDQ3MWM0OTQzNTQ.thumb.thumb.jpg.aafd40255e14e92d6298ef1a451e725f.jpg
25 martie 2021

 

 

 

 

Sursa: Digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Imaginea nu este pusă la începutul topicului + nu ai pus un link de la sursă, doar ai precizat-o. Primești 2x AV-uri în cadrul secțiunii Lifestyle.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.