TLG Cristian11 Posted March 13, 2022 Share Posted March 13, 2022 Nume:Cristian11. Rank TFG:3 Motivul Demisiei: Am aplicat in TLG si daca nu voi fii acceptat o sa revin Link to comment Share on other sites More sharing options...
TFG Maxximusss Posted March 13, 2022 Share Posted March 13, 2022 3 hours ago, Cristian11 said: Nume:Cristian11. Rank TFG:3 Motivul Demisiei: Am aplicat in TLG si daca nu voi fii acceptat o sa revin Demisie acceptată! Succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThugLife Gaby Posted April 11, 2022 Share Posted April 11, 2022 Nume: [T4L.OuTlawz]G@by Rank TFG: 2 Motivul Demisiei: Nu contribui cu nimic in acest clan, pe acest cont joc doar la war-uri si c-am atat. Multumesc si bafta ❤️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
TFG Adebayor Posted April 11, 2022 Author Share Posted April 11, 2022 (edited) 1 hour ago, GabyAgentul007 said: Nume: [T4L.OuTlawz]G@by Rank TFG: 2 Motivul Demisiei: Nu contribui cu nimic in acest clan, pe acest cont joc doar la war-uri si c-am atat. Multumesc si bafta ❤️ Demisie acceptata - Succes in continuare! Edited April 11, 2022 by TFG Adebayor.BISTARU Link to comment Share on other sites More sharing options...
never Posted June 2, 2022 Share Posted June 2, 2022 Nume: Raress.WARMACHINE Rank TFG: 1 Motivul Demisiei: Doresc sa aplic in clanul [NC] si din aceea cauza doresc sa parasesc acest clan minunat, daca nu o sa fiu acceptat o sa ma reintorc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TFG Adebayor Posted June 2, 2022 Author Share Posted June 2, 2022 3 minutes ago, .pYmY.TAXI said: Nume: Raress.WARMACHINE Rank TFG: 1 Motivul Demisiei: Doresc sa aplic in clanul [NC] si din aceea cauza doresc sa parasesc acest clan minunat, daca nu o sa fiu acceptat o sa ma reintorc. Demisie Acceptată, succes in continuare si mulțumim pentru contributia ta față de clan! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladescu Posted July 30, 2022 Share Posted July 30, 2022 Nume: Stefan_20CMRecords. Rank TFG: TFG Staff ( 5 ) Motivul Demisiei: Am stat mult timp aici, am hotarat sa incerc si alte clanuri, multam pentru ca m-ati primit. Va iubesc dragilor <33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TFG Paul.Cosmin Posted July 31, 2022 Share Posted July 31, 2022 On 7/30/2022 at 4:38 PM, TLG Stefan Vlad said: Nume: Stefan_20CMRecords. Rank TFG: TFG Staff ( 5 ) Motivul Demisiei: Am stat mult timp aici, am hotarat sa incerc si alte clanuri, multam pentru ca m-ati primit. Va iubesc dragilor <33 Acceptat. Si noi te iubim. ❤️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grigo. Posted October 10, 2022 Share Posted October 10, 2022 Nume: Valent1nn0 Rank TFG: 3 Motivul Demisiei: Nu mai am timp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denisel. Posted October 12, 2022 Share Posted October 12, 2022 Nume: Deniss Rank TFG: 3 Motivul Demisiei: Vreau sa ma las de joc, multumesc pentru sansa acordata si multa bafta tuturor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TFG Paul.Cosmin Posted October 12, 2022 Share Posted October 12, 2022 On 10/10/2022 at 7:58 PM, Valent1nn said: Nume: Valent1nn0 Rank TFG: 3 Motivul Demisiei: Nu mai am timp 3 hours ago, TFG Deniss said: Nume: Deniss Rank TFG: 3 Motivul Demisiei: Vreau sa ma las de joc, multumesc pentru sansa acordata si multa bafta tuturor! Demisii acceptate! Va asteptam din nou in TFG! TFG, we are the next level! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horia. Posted October 31, 2022 Share Posted October 31, 2022 Nume: Vasi.KING Rank TFG: 6 Motivul Demisiei: Imi pare rau daca v am Supărat/Încurcat/Dezamăgit Aveti grija de voi va pupa Vasi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TFG Paul.Cosmin Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 On 10/31/2022 at 8:12 PM, Mr.Vasi said: Nume: Vasi.KING Rank TFG: 6 Motivul Demisiei: Imi pare rau daca v am Supărat/Încurcat/Dezamăgit Aveti grija de voi va pupa Vasi. Demisie acceptata! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laurentiu007 Posted December 2, 2022 Share Posted December 2, 2022 Nume: [TFG]rpg4_laurentiu07 Rank TFG: 2 Motivul Demisiei: O sa ma las de samp și nu vreau sa ocup un loc fiind inactiv, va mulțumesc frumos pentru șansă acordat și numai bine rău la nimeni! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG DRS Posted December 3, 2022 Share Posted December 3, 2022 On 12/2/2022 at 11:29 AM, Laurentiu007 said: Nume: [TFG]rpg4_laurentiu07 Rank TFG: 2 Motivul Demisiei: O sa ma las de samp și nu vreau sa ocup un loc fiind inactiv, va mulțumesc frumos pentru șansă acordat și numai bine rău la nimeni! DEMISIE RESPINSA! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadalliNN Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 Nume: MadalliNN Rank TFG: TFG Professional (4) Members Motivul Demisiei: Doresc sa reaplic in TLG multumesc frumos pentru tot!<3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TFG Paul.Cosmin Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 17 hours ago, MadalliNN said: Nume: MadalliNN Rank TFG: TFG Professional (4) Members Motivul Demisiei: Doresc sa reaplic in TLG multumesc frumos pentru tot!<3 Acceptata Link to comment Share on other sites More sharing options...
21Coman Posted February 25, 2023 Share Posted February 25, 2023 (edited) Retrasa Edited February 25, 2023 by cooman Link to comment Share on other sites More sharing options...
eB CosmiinN. Posted March 28, 2023 Share Posted March 28, 2023 Nume:CosmiinN. Rank TFG:5 Motivul Demisiei:nu am unul anume. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TFG Adebayor Posted March 29, 2023 Author Share Posted March 29, 2023 22 hours ago, TFG CosmiinN. said: Nume:CosmiinN. Rank TFG:5 Motivul Demisiei:nu am unul anume. Demisie, acceptată, mulțumim pentru prezența ta in clan si mult succes in ce ti-ai propus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts