Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Aplicațiile Android s-au blocat pentru utilizatori, Google lucrând la o soluție


Recommended Posts

Aplicațiile Android s-au blocat pentru utilizatori, Google lucrând la o soluție

 

 

Unii utilizatori de Android la nivel global, inclusiv în India, s-au confruntat marți cu probleme cu aplicațiile de pe dispozitivele lor Android, iar Google a spus că lucrează la o soluție.

 

Google a recunoscut problemele cu Gmail pe Android pe pagina de stare Google Workspace, recomandând utilizarea versiunii desktop până când problemele sunt rezolvate.

 

"Suntem conștienți de o problemă cu Gmail care afectează un subset semnificativ de utilizatori. Utilizatorii afectați nu pot accesa Gmail. Vom oferi o actualizare, care va detalia când ne așteptăm să rezolvăm problema", a spus Google.

 

„Utilizatorii afectați pot folosi interfața web desktop Gmail în locul aplicației Gmail pentru Android”, a recomandat compania.

De asemenea, Samsung a recunoscut problema și a sugerat o soluție.

 

„Vă rugăm să eliminați Webview Update și apoi reporniți telefonul”, a trimis pe Twitter Samsung din contul său de asistență SUA Twitter.

 

Problema se pare că se datorează unei componente de sistem numită Android System WebView care permite aplicațiilor Android să afișeze conținut web.

 

Utilizatorii afectați au raportat că aplicația Gmail de pe Android s-a prăbușit.

 

„Iată pașii: Accesați setări> aplicații> atingeți cele trei puncte din colțul din dreapta sus> afișați aplicațiile de sistem> căutați Android System WebView> selectați Dezinstalare actualizări”, a postat Samsung.

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • Tupi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.