Jump to content

Samsung lansează un purificator de apă personalizabil


TLG WilliamS
 Share

Recommended Posts

Samsung lansează un purificator de apă personalizabil

 

Samsung Electronics a lansat luni un purificator de apă personalizabil în Coreea de Sud, în calitate de gigant tehnologic care își extinde vânzările pe fondul tendinței de ședere la domiciliu indusă de pandemie.

Samsung a declarat că purificatorul de apă BESPOKE, care a fost prezentat pentru prima dată la Consumer Electronics Show 2021 în ianuarie, este acum disponibil în Coreea de Sud la prețuri cuprinse între 7,39,000 won (650 USD) și 1,299 milioane won.

Programul de lansare în străinătate al produsului nu a fost încă stabilit, a adăugat Samsung.

Noul purificator de apă este un produs sub formă de chiuvetă, de tip modular, care oferă opțiuni de personalizare îmbunătățite.

Utilizatorii pot comanda produsul cu o singură sau mai multe baterii și pot alege dintr-un model standard ambient, rece-ambient sau model cald-rece, în funcție de preferințe. De asemenea, ar putea instala modulul de filtrare pe verticală sau orizontală sub chiuvetă, relatează agenția de știri Yonhap.

Purificatorul de apă vine în trei culori - negru, alb și aur roz - dar Samsung intenționează să adauge opțiuni de culoare bleumarin, verde și argintiu mai târziu.

Samsung a spus că purificatorul său de apă echipat cu un sistem de filtrare pe patru niveluri ar putea purifica maximum 2.500 de litri de apă, ceea ce este suficient pentru ca o familie de patru persoane să bea un an fără să schimbe filtrul.

Sistemul său de filtrare a fost certificat de National Sanitation Foundation (NSF) International, o organizație de testare și inspecție din SUA, în 73 de categorii, cea mai mare dintre purificatoarele de apă fără rezervor fabricate în Coreea de Sud, potrivit Samsung.

Compania a declarat că a folosit țevi de purificare din oțel inoxidabil și că purificatorul de apă le va igieniza la fiecare trei zile. În cazul în care consumatorii nu folosesc produsul timp de patru ore, acesta ar descărca automat apă.

În timp ce majoritatea producătorilor de purificatoare de apă oferă servicii de întreținere prin vizite de tehnicieni, Samsung a spus că a aplicat o soluție de îngrijire automată inteligentă, astfel încât utilizatorii să își poată gestiona singuri produsele pe fondul tendinței fără contact, relatează agenția de știri Yonhap.

Cu cel mai recent produs, Samsung este așteptat să intre într-o concurență acerbă cu producătorii locali de purificare a apei, inclusiv Coway Co., LG Electronics Inc. și SK Magic Co.

Majoritatea purificatoarelor de apă sunt utilizate aici prin servicii de închiriere, dar Samsung a spus că intenționează să se concentreze despre vânzarea produsului pentru moment, deși analizează furnizarea de programe de închiriere cu partenerii locali în viitorul apropiat.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • Tupi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.