Jump to content

Gmail DOWN: Aplicația de e-mail Google încă se prăbușește, deoarece utilizatorii Android nu pot accesa mesaje


Recommended Posts

Gmail în jos

 

Câțiva utilizatori de Gmail continuă să se confrunte cu o perioadă frustrantă cu populară aplicație de e-mail care se blochează pe dispozitivele Android. Iată cele mai recente despre problemele actuale ale Google.

 

Nu au trecut câteva ore bune dacă ai sperat să ajungi la câteva e-mailuri. Mii de utilizatori Gmail continuă să raporteze că au probleme cu aplicația populară, mulți confirmând că se blochează de fiecare dată când este deschisă pe dispozitive Android, cum ar fi telefoanele Google Pixel și Samsung Galaxy. Problemele au început în jurul orei 21:00 noaptea trecută, cu gremlinii încă în curs de dimineață. O corecție a fost postată online și puteți găsi detalii complete aici.

 

Site-ul independent de urmărire Down Detector, care monitorizează mențiunile de pe rețelele sociale pentru a urmări când serviciile web sunt offline, sugerează că sute de utilizatori Gmail se confruntă în prezent cu întreruperea. De fapt, la momentul scrierii, există aproximativ 500 de reclamații în fiecare minut că utilizatorii nu pot accesa aplicația.

Vorbind pe pagina de forum a Down Detector, un utilizator Gmail a spus: „Aplicația Gmail se deschide, apoi se închide imediat. Telefonul a fost repornit și de asemenea oprit, apoi repornit. De asemenea, aplicația a fost oprită și repornită.

În timp ce altul a adăugat: „La fel aici! Aplicația Gmail se deschide, apoi se închide imediat!”

 

Gmail în jos

 

 

Din fericire, Google a confirmat acum oficial că lucrurile sunt rezolvate, dar trebuie să le faceți pentru a reveni la funcționare.

 

Se pare că eroarea se datorează unei probleme cu ceva numit WebView care este preinstalat pe toate dispozitivele Android. WebView este o componentă de sistem alimentată de Chrome care permite aplicațiilor Android să afișeze conținut web. Pentru ca Gmail să funcționeze din nou, trebuie pur și simplu să descărcați cea mai recentă versiune din Magazinul Google Play.

 

Iată instrucțiuni complete pentru a remedia lucrurile:

• Pentru a actualiza Android System WebView și Google Chrome prin Google Play:

• Navigați la aplicația Magazin Play

• Căutați Android System WebView (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.webview&hl=ro_AU&gl=US)

• Selectați opțiunea „Actualizare”

 

"Pentru oricine se confruntă cu probleme de aplicație pe telefonul lor #android : dezinstalați „Android System Webview” prin
Google Play Store - a făcut trucul pentru mine, cel puțin deocamdată ... @Google #gmail

- Stéphane Franiatte (@CTZStef) 22 martie 2021"

 

Într-o declarație trimisă către Express.co.uk, un purtător de cuvânt Google a spus: „Am rezolvat problema cu WebView care a cauzat blocarea unor aplicații pe Android pentru unii utilizatori. Actualizarea sistemului Android WebView și Google Chrome prin Google Play ar trebui să rezolve acum problema."

 

Împreună cu Gmail, această problemă a lovit și utilizatorii Google, Amazon și Yahoo! aplicații.

 

După ce ați instalat cea mai recentă actualizare din Magazin Play, lucrurile ar trebui să revină la normal. Ura!

 

Sursa

Edited by Wilhelm Chrysler
Link to comment
Share on other sites

  • Tupi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.