Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

OnePlus Watch vine cu afișaj AMOLED, senzor SpO2


TLG WilliamS
 Share

Recommended Posts

OnePlus Watch vine cu afișaj AMOLED, senzor SpO2

 

Producătorul chinez de telefoane OnePlus a lansat primul său ceas inteligent vreodată - OnePlus Watch - împreună cu seria OnePlus 9.

Ceasul OnePlus are un preț de 14.999 Rs ca parte a unei oferte de lansare.

Acesta vine cu un cadran rotund de 46 mm cu un ecran AMOLED din sticlă curbată 2.5D.

„Fiind primul dispozitiv portabil global al companiei, OnePlus Watch își propune să se integreze în viața digitală zilnică a utilizatorilor OnePlus, oferind un design elegant, o conexiune perfectă, urmărirea inteligentă a fitnessului și o durată de viață incredibil de lungă a bateriei”, a declarat compania într-un comunicat.

Ceasul permite utilizatorilor să efectueze apeluri hands-free, să acceseze notificările aplicației, setările telefonului și să controleze declanșatorul camerei. Pentru utilizatorii de telefoane OnePlus, aceștia au acces direct la modul și galeria Zen.

Caracteristica unică a OnePlus Watch este că funcționează ca un controler pentru OnePlus TV. Utilizatorii pot controla volumul, browserul prin conținut utilizând ceasul

OnePlus Watch acceptă 110 moduri de antrenament, inclusiv jogging, alergare, maraton, ciclism în aer liber, ciclism în interior. Ceasul inteligent este capabil să detecteze automat activități precum difuzarea de anunțuri de jogging. Are 5ATM împreună cu certificarea IP68 pentru rezistența la praf și apă.

Alte caracteristici ale ceasului includ monitorizarea saturației oxigenului din sânge (SpO2), detectarea stresului, alertă rapidă a ritmului cardiac, printre altele.

Ceasul inteligent este, de asemenea, echipat cu GPS independent cu patru poziționări prin satelit.

În ceea ce privește bateria, se pretinde că OnePlus Watch durează până la două săptămâni cu o utilizare obișnuită și o viață a bateriei de o săptămână pentru utilizatorii grei.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • Tupi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.