Jump to content

Turneul PUBG Mobile Pro Series din 2021 este deschis gamerilor pentru înscrieri


Tupi
 Share

Recommended Posts

pubg-mobile-arabia.jpg

 

Varianta de mobil a jocului PUBG a reușit să se adapteze foarte rapid scenei de eSports, organizatorii și sponsorii oferindu-le gamerilor o mulțime de turnee interesante. PUBG Mobile Esports a dezvăluit detaliile pentru turneul Battle Royale din Coreea de Sud. PUBG Mobile Pro Series (PMPS) 2021 se va desfășura pe parcursul a două sezoane și va avea un fond de premiere în valoare de aproximativ 124,000 dolari.

 

Organizatorii au oferit și cele mai importante detalii despre dinamica și înscrierea în primul sezon al PMPS. Perioada de înscriere în turneu este de 30 martie – 7 aprilie, iar competiția este programată pentru 22 aprilie – 6 iunie. Jucătorii din Coreea de Sud își pot forma o echipă de până la cinci membri, cu o rezervă. Cât despre vârsta minimă de participare, toți concurenții sunt nevoiți să aibă cel puțin 16 ani și să aibă un rank de joc de cel puțin Platinum, iar nivelul contului să fie mai mare de 30. După prima etapă, cele mai bune echipe vor avansa la turneul invitational global care se va desfășura la sfârșitul acestei verii.

 

Cele mai bune echipe vor participa și la PUBG Mobile Global Championship!

Evenimentul este unul internațional și se va desfășura cu echipe din întreaga lume, însă momentan alte detalii nu au fost dezvăluite de către producători. Al doilea sezon de PMPS se va desfășura în al treilea trimestru al anului, iar cele mai eficiente și puternice organizații vor participa și la PUBG Mobile Global Championship (PMGC). Astfel, acesta va deveni și primul sezon al seriei PUBG Mobile Pro. În trecut, PUBG Mobile Street Challenge a fost evenimentul oficial al jocului din Coreea de Sud.

 

Pentru a sărbători trei ani de la lansarea PUBG Mobile, producătorii jocului le-au oferit gamerilor un eveniment surpriză. „Petrecerea” s-a desfășurat în lobby-ul jocului și a fost transmisă în direct, pe canalul de YouTube al organizatorilor.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • Tupi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.