Jump to content

Bang & Olufsen a anunțat o nouă pereche de căști; Beoplay HX aduc ANC și o autonomie de până la 35 de ore


Alexandru M. Nicolae
 Share

Recommended Posts

Bang & Olufsen

 

Brandul danez Bang & Olufsen a lansat astăzi o nouă pereche de căști wireless. Este vorba despre modelul Beoplay HX care aduce ANC și o autonomie de până la 35 de ore. Sunt căști over-ear care ar rivaliza cu Apple AirPods Max și alte modele similare, de lux. Mai jos avem detalii despre ce oferă aceste căști.

Căștile au un design minimalist, atrăgător și sunt ergonomice. Au fost gândite astfel încât să poată fi purtate toată ziua și să ofere confort indiferent de mărimea capului utilizatorului. Bureții căștilor sunt înveliți la suprafață de piele moale de miel, iar interiorul este realizat din spumă cu memorie care se adaptează la forma capului și curbele urechii.

Bang & Olufsen

Partea superioară a bentiței căștilor este realizată din piele de vită, având o granulație fină. Partea inferioară prezintă o țesătură tricotată, iar zona centrală preia presiunea și ajută la purtarea confortabilă timp îndelungat.

Bang & Olufsen Beoplay HX au drivere de 40mm în diametru și prezintă magneți din neodim. Impedanta este de 24 Ohn +/- 15%, răspund în frecvență 20-22.000 Hz și sensibilitate 95dB. Primim suport Qualcomm aptXTM Adaptive, ACCV și SBC. De asemenea, există și indicatoare LED de stare și de baterie. Sistemul de anulare a zgomotului de fond (ANC) funcționează pe baza a 4 microfoane digitale MEMS.

Beoplay-HX-0077-665x544.jpg

Bateria căștilor este de 1110 mAh și asigură o autonomie de până la 35 de ore cu ANC activat, cu o singură alimentare. Cu ANC dezactivat aflați că Bang & Olufsen Beoplay HX asigură 40 de ore de redare muzicale continuă. Încărcare se realizează via USB-C și durează aproximativ 3 ore. Avem și conectivitate Bluetooth 5.1, suport Google Fast Pair, Made for iPhone și Microsoft Swift Pair. De asemenea, sosesc și cu un cablu jack de 3.5 mm pentru conectarea în acest mod.

Preț și disponibilitate Bang & Olufsen Beoplay HX

Greutatea căștilor este de 285 de grame și sosesc pe Black Anthracite din 25 martie. Prețul este de 499 euro, însă varianta pe culoare albă va sosi abia la finalul lunii mai.

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.