Jump to content

Naomi Osaka, eliminată surprinzător la Miami


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

Nipona Naomi Osaka, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a cedat clar, 0-6, 4-6, întâlnirea cu Maria Sakkari din Grecia, locul 25 WTA şi cap de serie numărul 23, în sferturile turneului de la Miami, competiție transmisă de Digi Sport.

image.thumb.png.495039c86fee73f12911459f3b04c7ee.png

 

Japoneza campioană la Australian Open declarase înaintea acestei partide că nu are ca obiectiv revenirea pe primul loc WTA, deși prin jocul rezultatelor ar fi putut să urce din nou în fotoliul de lider.

 

Sakkari o va întâlni în această noapte, în direct pe Digi Sport 2, pe Bianca Andreescu

 

Partida cu jucătoarea elenă a arătat slăbiciunile niponei, dublă campioană la US Open și dublă câștigătoare la Melbourne.

 

Sakkari a câștigat în 69 de minute şi a oprit o serie a japonezei de 23 de meciuri fără înfrângere. Osaka nu mai pierduse din februarie.

Naomi Osaka, eliminată la Miami: "Nu țintesc numărul 1 mondial!"

"Nu țintesc numărul 1 mondial pentru că deja am fost liderul lumii, dar dacă voi revneni pe prima poziție WTA, voi fi onorată. Mintea nu-mi mai funcționează bine când mă gândesc la ce ar putea fi în viitor.

 

Azi, n-aș putea să spun că prima poziție în ierarhia mondială reprezintă ținta mea. Am învățat că cea mai bună alegere pentru mine e să nu joc foarte mult, nu sunt sportiva care are nevoie de prea multe partide pentru a-și intra în ritm.

 

Am observat că risc să mă uzez dacă joc mai multe turnee decât ar trebui", a spus nipona, într-o conferință de presă, la Miami Open.

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.