Jump to content

Mesaj special pentru Cristina Neagu înaintea marelui meci CSM București – ȚSKA Moscova: „Uită de tot și du-ne în Final Four!” | EXCLUSIV


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

CSM București se pregătește de dubla cu ȚSKA Moscova, din sferturile Ligii Campionilor, iar Oana Manea a mărturisit pentru ProSport că pariază pe Cristina Neagu, aflată însă cu moralul la pământ după ce România n-a reușit să ajungă la Jocurile Olimpice.

image.thumb.png.1d3ded3f47b94d98e6a39bec82169913.png

 

Spre deosebire de ȚSKA Moscova, „tigroaicele” sunt la al șaselea sezon consecutiv în Liga Campionilor și de fiecare dată au ajuns cel puțin în sferturile de finală.

 

Manșa tur este programată sâmbătă, de la ora 17:00, în Sala PolivalentăMeciul dintre CSM București și ȚSKA Moscova va fi transmis pe trei televiziuni.

Oana Manea, înainte de CSM București – ȚSKA Moscova: „Cristina Neagu, du-ne în Final Four”

Anul trecut, CSM București s-a calificat în sferturile de finală de pe locul 4 în grupa principală, dar nu a mai apucat să susțină partidele cu Gyor. Pandemia de coronavirus a oprit și handbalul, iar fazele finale nu au mai putut fi reprogramate, dar echipa Cristinei Neagu are acum iar șansa să ajungă printre cele mai bune echipe din Europa.

 

„Cristina Neagu trebuie să-și revină după ce am ratat calificarea la Jocurile Olimpice și să o ia de la capăt. Este o dublă extrem de importantă pentru CSM București și n-are de ales! În această fază a competiției, depinde și de șansa pe care o ai la tragerea la sorți, ca să ajungi în Final Four. Cristina, uită de tot și du-ne acolo!

ȚSKA Moscova este o echipă puternică, însă avantajul echipei noastre este că întâlnește o formație în formare, fără experiență la acest nivel, așa că se poate întâmpla orice”, a spus Oana Manea (foto), pentru ProSport.

 

image.thumb.png.97ae11a7dff9b474304a2b85f2427285.png

 

ȚSKA Moscova, victorii clare cu SCM Râmnicu Vâlcea în Liga Campionilor

 

La primul sezon în EHF Champions League, ȚSKA Moscova s-a numărat printre protagonistele Grupei B, unde a încheiat pe locul secund, la doar un punct în spatele echipei Gyor, campioana Europei din ultimele trei sezoane.

 

Rusoaicele nu sunt la prima vizită în România. În actualul sezon al Ligii Campionilor, ȚSKA a dat piept cu SCM Râmnicu Vâlcea, de care a dispus în ambele partide, 30-20 (14-11) la Moscova, pe 26 septembrie 2020, și 34-24 (17-9) la Râmnicu Vâlcea, pe 24 ianuarie 2021.

 

Între timp, adversara echipei CSM București s-a despărțit de antrenorul Jan Leslie Petersen. În dubla confruntare cu formația noastră, echipa va fi condusă de pe bancă de Olga Sergeievna Levina-Akopian.

 

Sursa: prosport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.