Jump to content

Frații Antetokoumpo au scris istorie în NBA! S-a mai întâmplat o singură dată asta


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

A fost pentru doar a doua oară în istoria NBA când trei frați au fost în același timp pe teren.

image.thumb.png.6e328cb15ed2a2a7c3d8690dd0b9d5e5.png

 

În meciul dintre Milwaukee Bucks și LA Lakers, disputat în Staples Center din Los Angeles și câștigat de oaspeți cu 112 la 97, frații Antetokoumpo au scris istorie în NBA. Au devenit doar al doilea trio din istoria competiției care s-a aflat în același timp pe teren.
 
Giannis, cel care a câștigat ultimele două premii MPV și multe alte acolade pe parcursul celor opt sezoane din NBA, a declarat după meci că acesta a fost cel mai frumos moment din cariera sa.
 
Să fiu pe același teren cu frații mei în timp ce mama ne filma cu telefonul... este ceva de neprețuit”, a declarat Giannis după meci.
 
Giannis a încheiat meciul cu 25 de puncte, 10 recuperări, patru assisturi și trei interceptări în timp ce ”veteranul” grupului, fratele său Thanasis, a încheiat cu opt puncte, două intercepții și o recuperare.
 
 
Cei trei frați au purtat încălțăminte din linia de sneakers a lui Giannis, creată în colaborare cu Nike.

 

Singurul trio care a mai reușit această performanță a fost cel format din frații Holiday în 2019: Jrue (Milwaukee Bucks), Justin (Indiana Pacers) și Aaron (Indiana Pacers).

 

Sursa: eurosport.ro

 
Edited by LorenaRx
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.