Jump to content

”M-a dus Meme la Gigi Becali!” Momentul când FCSB putea avea antrenor un fost mare jucător de-ai Craiovei Maxima


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

Aurel Țicleanu (62 de ani), fost mare fotbalist al Universității Craiova, component al ”Craiovei Maxima”, dar și fost mare jucător al naționalei (42 de selecții), în prezent membru al comisiei tehnice din cadrul FRF, a dezvăluit momentul în care Gigi Becali l-a dorit antrenor la Steaua, actuala FCSB.

image.thumb.png.56bd763830db9d0b441167755eff500f.png

Oficialul de la Casa Fotbalului, care susține ca Mirel Rădoi să continue munca la echipa națională, pentru că îndeplinește toate condițiile prototipului de antrenor modern, se bucură că acum majoritatea echipelor practică ”fotbalul în zonă”.

 

Țicleanu, entuziasmat de Octavian Popescu, susține că el este antrenorul care a implementat acest sistem în România, încă din anii '90ț, fapt care mai târziu l-a adus și în atenșia lui Gigi Becali.

 

”Mă văd pe mine, care prin '91 am adus 'zona' în România. Adică ce implementase Sacchi în '89 (n.r. - Arrigo Sacchi, acum 75 de ani, cel care a construit marele AC Milan, care a învins-o și pe Steaua în finala CCE din 1989, scor 4-0).

 

Toată presa mă critica atunci pentru stilul de joc ales de mine, spuneau că și Teașcă a încercat dar a luat șase goluri de la Elveția și Spania. Dar, în anul de grație 2021 toate echipele din România joacă în zonă”, a rememorat Țicleanu, într-o intervenție ÎN DIRECT la Digi Sport Special.

Ce i-a spus Gigi Becali lui Aurică Țicleanu când a vrut să-l numească antrenor la Steaua

Țicleanu a dezvăluit și cum a fost ofertat de Gigi Becali pentru a-l numi antrenor la Steaua, actuala FCSB.

 

”Prin 2005, m-a adus MM (n.r. - MM Stoica, managerul sportiv al lui FCSB) la Gigi Becali, care voia să mă aducă la Steaua. Mi-a spus: 'Băi, Aurică, mie îmi place așa să joc cum joci tu, cu apărare avansată, să mă duc cu presing, cu nu-știu-ce'.

 

MM i-a răspuns: 'Băi, ești nebun? Păi, ăsta a adus zona în România, acum 15 ani'.”, a dezvăluit Țicleanu, la Digi Sport.

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.