Jump to content

Bianca Andreescu, calificare dramatică în finala de la Miami! Ashleigh Barty va fi adversara de duminică


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

Bianca Andreescu s-a calificat dramatic în finala turneului WTA de la Miami, după ce a trecut în trei seturi de Maria Sakkari, scor 7-6 (9), 3-6, 7-6 (7).

image.thumb.png.218507f11f4364bb0d9612f27eae4954.png

 

Locul 9 WTA și-a asigurat prezența în ultimul act de la Miami, în direct la Digi Sport 2. În marea finală, canadianca de origine română se va duela cu liderul mondial, Ashleigh Barty.

 

Sakkari tocmai reușise o victorie electrizantă la Miami, în fața lui Naomi Osaka, scor 6-0, 6-4. Cu toate acestea, Andreescu a învins-o pe Sakkari, după aproape trei ore de joc. În setul decisiv, Maria Sakkari a servit pentru câștigarea meciului la 6-5, dar Andreescu a reușit break-ul și astfel s-a ajuns la tiebreak. Sakkari a salvat trei mingi de meci în tiebreak, însă apoi și-a pierdut serviciul la 6-4 pentru Andreescu.

 

Finala turneului WTA de la Miami, Bianca Andreescu - Ashleigh Barty, va avea loc duminică, de la ora 16:00, în direct la Digi Sport.

 

În drumul spre finală, Barty le-a eliminat pe Kucova, Ostapenko, Azarenka, Sabalenka și Svitolina. De partea cealaltă, Bianca Andreescu a mai trecut de Martincova, Anisimova, Muguruza și Sorribes Tormo.

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.