Jump to content

"Becali mi-a dat dreptate, Haruţ nu e de FCSB!" Fundaşul adus în iarnă a fost scos rapid de la inimă de patron


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

Denis Haruţ (22 de ani) a fost transferat de FCSB de la FC Botoşani în această iarnă, însă nu a reuşit să se impună la gruparea roş-albastră şi a fost trecut rapid pe banca de rezerve.

image.thumb.png.1219d1a0691db7873f4aac3fb024f21e.png

 

Valeriu Răchită, despre Denis Haruţ: "N-aş fi dat nici 60.000 pe el"

 

Fostul fundaş al Stelei, Valeriu Răchită, a vorbit despre prestaţiile lui Denis Haruţ la EURO 2021 U21 şi a dezvăluit că Gigi Becali i-a recunoscut că jucătorul pe care a plătit 600.000 de euro "nu e de FCSB".

 

"Haruț este un jucător normal, dar pe care nu aș fi dat nici 60.000 de euro, nu 600.000, dar din păcate Gigi Becali a dat. Să dai atât pe un jucător pe care îl ții rezervă... numai Gigi Becali poate face asta. Mi-a dat dreptate mai repede decât mă așteptam, că nu este un jucător pentru FCSB.

 

Îmi poți spune vreo fază în care a ieșit în evidență Haruț, în cele 270 de minute jucate? Să dea o centrare de gol, o pasă filtrantă, să bage o alunecare să îl arunce pe fundaș în tribună? Este un jucător care este suficient. Noi spunem în fotbal că joacă la alibi”, a declarat Răchită la GSP Live.

 

Valeriu Răchită l-a criticat pe Octavian Popescu

 

Octavian Popescu, tânărul fotbalist pe care Gigi Becali visează să obţină o sumă uriaşă, a fost ironizat de Valeriu Răchită.

 

"Să ne uităm la Campionatul European U21, când a intrat marea speranță a fotbalului românesc, pe care se vor lua 100 de milioane de euro, Octavian Popescu, luptându-se cu fundașii nemți. A fost diferență ca și cum noi am fost în clasa a 2-a C, stăteam în banca de la geam, și băieții de clasa a 12-a așteptau să jucăm un meci cu ei.

 

Vlădoiu îmi place mai mult, l-am avut și eu ca jucător, are calități extraordinare, dar este un fotbalist căruia trebuie să i se dea credit. Cred că va fi un jucător esențial pentru Craiova și sper să facă pasul la echipa națională mare.", a mai afirmat Răchită.

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.