Jump to content

Maneater: Truth Quest continuă epopeea rechinului ucigaș


Tupi
 Share

Recommended Posts

Maneater-Truth-Quest-Key-Art-1024x576.jp

 

Studioul Tripwire Interactive a venit cu o veste bună pentru fanii jocului Maneater, “simulatorul” de rechin ce ne-a descrețit frunțile în vara anului trecut. Astfel, povestea din Maneater va continua cu un pachet DLC, numit Maneater: Truth Quest, ce va aduce acțiunea în direcții și mai sărite de pe fix.

 

 

În Maneater: Truth Quest, în prim plan se va afla jurnalistul de investigații Trip Westhaven, interpretat de Chris Parnell (Saturday Night Live, Rick and Morty, Archer), același actor responsabil pentru narațiunea din jocul inițial. Trip Westhaven va încerca să aducă în lumina reflectoarelor secretele întunecate și conspirațiile girate de Naval Wildlife Organization (NWO) în Port Clovis: animale cărora le cresc armuri din oase, creaturi capabile să emită toxine deosebit de dăunătoare sau să folosească electricitatea pentru a-și ataca adversarii (toate posibile în campania originală din Maneater). Acestea vor fi scoase la iveală pe canalul de ViewTube “Truth Quest”, prin intermediul căruia urmăritorii lui Trip vor putea afla adevărul.

 

Bogat în conținut nou

Pe scurt, Maneater: Truth Quest va aduce două episode noi ale poveștii și o regiune complet nouă, explorabilă alături de rechinul-taur pe care l-am interpretat și în campania inițială. Nivelul acestuia maxim va fi urcat la 40, urmând să fie adăugate noi organe ce pot fi atașate peștelui, precum și un nou slot pentru organe, deblocabil atunci când se atinge nivelul maxim. Dimensiunile rechinului vor crește din nou, pentru a putea face față creaturilor evoluate pe care le va întâlni, precum un nou “uber” apex predator.

 

Și forțele umane vor primi upgrade-uri importante în acest DLC, precum aportul armatei, ce va ataca rechinul de pe plaje sau din structuri fortificate. Elicopterele vor fi, de asemenea, implicate în urmărirea și neutralizarea rechinilor violenți, iar cei cinci noi Bounty Hunters vor beneficia de arme și vehicule noi. Vor fi adăugate și tipuri noi de misiuni, precum time trial-urile.

 

Maneater: Truth Quest va fi lansat în vara acestui an, în versiuni pentru PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S și PC (prin Epic Games Store), la un preț echivalent cu 14,99€. Pentru a putea fi jucat, pachetul DLC va necesita jocul de bază Maneater.

 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • D J C locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.