Jump to content

ANC a crescut numărul ceremoniilor de depunere a jurământului de credință față de România


Madalin
 Share

Recommended Posts

Vineri, 2 aprilie 2021, Autoritatea Națională pentru Cetățenie a anunțat că pentru a veni în sprijinul solicitanților care au optat pentru stabilirea domiciliului în România privind depunerea jurământului de credință și cărora le-au fost aprobate cererile de dobândire/redobândire a cetățeniei române, președintele ANC, Gabriela Lenghel, a dispus creșterea substanțială a numărului de sesiuni/ceremonii de depunere a jurământului de credință față de România în următoarea perioadă, potrivit unui comunicat.

 

Ceremoniile de jurământ vor avea un număr de persoane per sesiune adecvat pentru a se asigura distanțele recomandate și normele sanitare în contextul pandemiei Covid 19 și în conformitate cu prevederile legale.

 

Având în vedere politica de transparență decizională și eficientizarea utilizării resurselor proprii, vă aducem la cunoștință noul calendar de depunere a jurământului de credință față de România pentru perioada aprilie-iulie 2021:

 

image.png

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.