Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Huawei Band 6 se lasă admirată în noi randări, brățară fitness cu ecran AMOLED și NFC


Tupi
 Share

Recommended Posts

246662.jpg

 

Printre noile purtabile pe care le așteptăm lansate global se numără și Huawei Band 6, model care recent a fost certificat de mai multe autorități, după cum vă informam aici. Acum descoperim că această brățară de fitness tocmai ce și-a făcut apariția în randări proaspete, confirmându-se pe această cale faptul că este doar un rebranding pentru Honor Band 6, purtabil deja existent pe piață, inclusiv în Europa. 

 

HUAWEI-Band-6-Leak-01-horz_570x335.jpg

 

După cum se poate vedea, această brățară fitness vine pe mai multe variante de culoare, printre care negru, portocaliu, verde și roz. Are un ecran îngust, mai precis unul AMOLED cu diagonală de 1.47 inch și funcționalitate raise-to-wake. Dispune de muchii înguste pentru panoul frontal, iar potrivit informațiilor ajunse astăzi online, display-ul este de 1.5x mai mare decât cel livrat pe Huawei Band 4.

 

HUAWEI-Band-6-Leak-02-horz.jpg

 

Noul model Band 6 va avea greutate de doar 18 grame, o curea din silicon confortabilă și la purtarea prelungită și vine cu baterie generoasă cu autonomie de până la 2 săptămâni cu o singură încărcare. Există și încărcare rapidă, astfel că după doar 5 minute de alimentare avem autonomie suficientă pentru a utiliza brățara 2 zile.

 

Mai primim NFC pentru plăți rapide, remote camera, notificări și suport pentru monitorizarea a 96 de sporturi, inclusiv Kung Fu. Va avea monitorizare somn, de stres, senzor de puls și SpO2. Prețul ar putea fi identic cu cel purtat de Honor Band 6, adică 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.