Jump to content

Amazfit Bip U Pro se pregătește de lansare și va avea ecran de 1.43 inch + suport Amazon Alexa


Tupi
 Share

Recommended Posts

6066ca6e39d9a.jpg

 

Toamna trecută cei de la Huami au lansat printre altele și smartwatch-ul de buget intitulat Amazfit Bip U, un purtabil care se remarca prin prețul mic, monitorizarea SpO2 și suportul pentru tracking-ul a peste 60 de sporturi. Acum ne pregătim de lansarea unui succesor și anume Amazfit Bip U Pro care vine săptămâna viitoare, inițial pe piața din China. Aflăm ce aduce acest nou model din rândurile de mai jos. 

 

Amazfit-BIP-U-2-1024x677_470x311.jpg

 

Descoperim că acest nou purtabil va aduce ceva interesant la pachet și anume GPS, respectiv suport pentru asistentul vocal Amazon Alexa, astfel că vom putea da comenzi vocale acestuia și întreba cum e vremea, sau afla cele mai noi știri. Ceasul va păstra ecranul color TFT de 1.43 inch regăsit și pe varianta anterioară și aflăm că la pachet vor fi disponibile 50 watchfaces.

 

Amazfit-BIP-U-Pro-1024x738_560x404.jpg

 

Amazfit Bip U Pro va oferi și certificare 5ATM pentru rezistență la apă și praf, monitorizare pentru până la 60 de sporturi și monitorizare puls 24/24. De asemenea primim monitorizare SpO2, monitorizare somn cu algoritm SomnusCare, ba chiar și monitor de stres și tracker pentru ciclul menstrual. Ceasul mai are accelerometru pe 3 axe, giroscop și oferă compatibilitate cu terminale Android (minim 5.0), respectiv iOS (minim 10.0).

 

Vom avea și microfon, notificări pentru apeluri, mesaje, email-uri, vreme și alte aplicații, remote camera, cronometru și o baterie de 225 mAh care promite până la 9 zile autonomie. Amazfit Bip U Pro va sosi pe negru, verde și roz, iar săptămâna viitoare aflăm și prețul.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.