Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Bug Hitmen


macabr

Recommended Posts

E bine dacă știi tu sigur că nu ne pasă. De câteva zile încoace se dau atacuri masive pe rețea, lucru care provoacă lag pe server. S-ar putea ca în anumite situații din această cauză să nu îți înregistreze serverul contractul.

 

Acum, nu avem de unde să știm cu certitudine dacă asta o fi problema, dacă o fi alta care nu are treabă cu serverul în sine sau chiar e vreun bug. Anumite detecții pe sa-mp nu sunt cele mai grozave, iar asta nu are nimic de-a face cu GM-ul.

 

De cât timp se întâmplă asta? Cât de des se întâmplă?

Link to comment
Share on other sites

Nu ai dreptate, Ratonescu. Macabru l-a omorat acolo si nu i s-a pus contractul.  Faza cu mp5/sd pistol este cand nu poti sa il omori, tragi in pamant cu armele alea si se rezolva. Aici este altceva.

Link to comment
Share on other sites

Se intampla de cand am intrat prima data in hitmen, adica din 2015, mereu a fost problema, sunt destul de rare cazurile ce-i drept si de asta am si evitat sa postez, nu cred ca e de la atacuri pentru ca eu nu am avut deloc lag, toti pe /c /f vorbeau de lag si eu nu aveam nici o problema cu ping-ul sau lag-ul. Revenind la cazul de fata, in... ultimele 2 saptamani sa zic, am patit de 2 ori asta.

 

Referitor la ce zice EDU, faza cu sincronizarea, in care trebuie sa trag in pamant este cam de 3-4 ani :-?  si e destul de enervanta, in ultimul timp trebuie facuta inainte de fiecare contract, nu doar cand intri pe server, ar trebui rezolvata si ea.

Link to comment
Share on other sites

Sincronizarea este făcută de clientul de samp și nu de GM. Problema cu bugurile astea care apar foarte rar este că nu ai cum determina cauza lor ca să le poți repara, dacă se pot repara.

Link to comment
Share on other sites

Dap, acum l-am prins si am zis sa fac o poza de gluma sa pun la imagini, ma gandeam ca nu tine de GM si de asta nu l-am raportat de atatia ani, este veche problema, daca nu chiar o fi o chestie a jocului de cand s-a facut :-? oricum, ma gandeam ca nu prea aveti ce sa ii faceti deci poti inchide, e o problema cunoscuta de catre hitmeni sa zicem asa, ceea ce nu stiu e daca ii apare tintei mesaj ca a fost omorata de jucator (hitmen) dar avand undercover banuiesc, ca nu apare acel mesaj de DM.

Link to comment
Share on other sites

Dacă se va descoperi vreodată sursa problemei se va rezolva. Nu merită însă timpul de cercetare pierdut asupra unui lucru pe care nu-l poți reproduce atâta timp cât codul sursă pentru așa ceva pare scris în regulă.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.