Jump to content

Samsung lansează o ediție Adidas pentru Galaxy Buds Pro cu o cutie de încărcare în formă de șapcă


Dark Night
 Share

Recommended Posts

Samsung lansează o ediție Adidas pentru Galaxy Buds Pro cu o cutie de încărcare în formă de șapcă

 

Samsung lansează în Coreea de Sud o ediție specială pentru căștile true wireless Galaxy Buds Pro. Acestea se numesc Galaxy Buds Pro Adidas Original Special Pack și vin într-un pachet special, cu sigla Adidas și cu formă similară cu cutia unei perechi de pantofi sport. De asemenea, la interior, căștile beneficiază de o cutie de încărcare specială, de forma unei șepci cu sigla Adidas, decorată în stilul brandului de articole sportive.

 

Noua ediție specială Galaxy Buds Pro este dedicată fanilor Adidas

Acest parteneriat de co-branding de la Samsung implică gama de echipament sportiv Stan Smith de la Adidas. Astfel, totul este decorat în culorile specifice ale acestui brand, adică alb și verde. Șapca este doar o ediție diferită a cutiei de încărcare și pare să fie mai degrabă un soi de husă în care este poziționată cea originală. De altfel, căștile nu au branding Adidas pe ele și pot fi livrate în variantele standard de culoare Phantom Black, Phantom Silver și Phantom Violet.

 

În pachetul special este inclus chiar și un voucher, care oferă celor care aleg această ediție a căștilor  Galaxy Buds Pro o reducere pentru achiziția unei perechi de pantofi sport din gama Stan Smith. Pentru cei care folosesc dispozitive Samsung, există și un voucher care deblochează o selecție de teme, pictograme și alte elemente vizuale din interfața One UI cu tematică Adidas Stan Smith.

 

Căștile ajung la vânzare în magazinele de specialitate din Coreea de Sud pe data de 7 aprilie și vor fi disponibile într-o ediție foarte limitată de numai 6.000 de unități. Având în vedere acest lucru, probabil că vor fi foarte greu de găsit, iar cei care le vor cumpăra ar putea să aleagă să le vândă apoi la suprapreț celor care nu le-au prins. Prețul standard este de 279.000 won, adică aproximativ 210 euro, un preț puțin mai mare decât cel standard de 190 de euro din prezent.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.