Jump to content

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga a fost amânat pe termen nedefinit


Tupi
 Share

Recommended Posts

lego-star-wars-skywalker-saga-1024x576.j

 

Cei de la TT Games au anunțat, prin intermediul contului oficial de Twitter al studioului, că jocul LEGO Star Wars: The Skywalker Saga a fost amânat încă o dată și nu va mai fi lansat în primăvara acestui an.

 

Nu este pentru prima oară când LEGO Star Wars: The Skywalker Saga este amânat, jocul fiind programat, inițial, pentru toamna anului trecut. Din păcate, se pare că pandemia de COVID-19 a afectat modul de lucru al TT Games mai mult decât era prevăzut inițial, LEGO Star Wars: The Skywalker Saga neavând, în momentul de față, o nouă dată sau perioadă de lansare.

 

Toate cele nouă filme Star Wars, reunite într-un singur joc

Dezvoltat de studioul TT Games, responsabil pentru toate adaptările LEGO din ultimii ani, LEGO Star Wars: The Skywalker Saga ar trebui să fie cel mai vast joc produs de companie până acum, urmând să incorporeze poveștile din toate cele nouă filme principale ale seriei Star Wars!

 

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga urma să permită jucătorilor să-și interpreteze personajele favorite din universul Star Wars precum „veteranii” Luke Skywalker, Prințesa Leia, sau Darth Vader, precum și noile personaje Rey, Finn, Kylo Ren sau BB-8.

 

De asemenea, jocul ar urma să recreeze majoritatea locațiilor și confruntărilor legendare din filmele Star Wars, precum bătălia de la Geonosis ce a dat startul Clone Wars sau clasica luptă de pe Hoth, în care snowspeeder-ele rebelilor au fost nevoite sa facă față forțelor terestre ale Imperiului.

 

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga va fi publicat de Warner Bros. Interactive Entertainment, fiind dezvoltat de studioul TT Games. Din păcate, la acest moment, jocul nu are o dată de lansare nouă.

 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • D J C locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.