Jump to content

Seria de telefoane iPhone 13 nu va fi afectată de criza semiconductor; Livrările procesorului Apple A15 ar putea începe mai devreme


Claude.
 Share

Recommended Posts

 

<b>Seria de telefoane iPhone 13 nu va fi afectată de criza semiconductor; Livrările procesorului Apple A15 ar putea începe mai devreme</b>La mijloc de săptămână vine o veste nouă despre viitoarele modele iPhone care s-ar putea numi fie iPhone 12s, fie iPhone 13 - fără o lămurire clară cu privire la denumire până în acest moment. Dar nu despre nume

La mijloc de săptămână vine o veste nouă despre viitoarele modele iPhone care s-ar putea numi fie iPhone 12s, fie iPhone 13 - fără o lămurire clară cu privire la denumire până în acest moment. Dar nu despre nume vorbim astăzi, ci despre vestea referitoare la faptul că seria de telefoane iPhone 12s/13 nu va fi afectată de criza semiconductor.

 

Vă amintesc că acest deficit de cipuri a afectat multe industrii, cu produse precum PlayStation 5 greu de procurat sau pauze de producție în zona auto, fiind afectată și Dacia. Revenind la știrea de astăzi, aflăm că TSMC nu are destul timp la dispoziție pentru a îndeplini toate comenzile, de aici și deficitul de noi console și procesoare AMD, iar după cum bine știm, procesoarele pentru iPhone sunt produse de către TSMC.

 

În această situație au apărut online speculații pe seama faptului că și producția iPhone 13 ar putea avea de suferit, dar în realitate se pare că nu este cazul. Mai mult de atât, TSMC este în plin proces de fabricare a noilor soluții Apple A15 de la interiorul telefoanelor și primele comenzi ar urma să fie onorate chiar de luna viitoare, mai devreme decât era programat inițial.

 

Astfel, lansarea noilor modele iPhone nu este afectată de această criză semiconductor și am putea vedea un debut chiar în septembrie. Așteptăm noutăți mai importante de această dată, printre care și display-uri 120Hz. Recent am văzut o fotografie a unei machete de iPhone 13 Pro care dezvăluia un notch/breton mai mic, o altă schimbare vehiculată mult în online.

 

sursa

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.