Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Xiaomi Mi 11 Ultra folosește un display de Mi Band 5 drept ecran secundar pe spate


Tupi
 Share

Recommended Posts

247663.jpg

 

La sfârșitul lunii martie Xiaomi a organizat un mega-eveniment în cadrul căruia a lansat o mulțime de produse, a dezvăluit noul logo și chiar și-a anunțat interesul cu privire la segmentul auto. Atunci a debutat Xiaomi Mi 11 Ultra, primul smartphone al companiei cu un ecran secundar pe spate care poate fi folosit pentru selfie-uri cu camera principală, dar poate afișa notificări și alte informații utile precum ceasul. Ei bine, Lei Jun, CEO-ul companiei Xiaomi, a dezvăluit recent că acest ecran secundar a mai fost folosit pe un produs Xiaomi în trecut. 

 

Mi11%20utra_592x288.jpg

 

Se pare că ecranul secundar este de fapt display-ul utilizat și pe brățara de fitness Xiaomi Mi Band 5. Astfel, este un ecran AMOLED de 1.1 inch cu rezoluție de 126 x 294 pixeli. Această brățară a fost lansată anul trecut, iar modelul a fost înlocuit de Mi Band 6 care a debutat în cadrul aceluiași eveniment la sfârșitul lunii trecute. Nu știm totuși dacă Xiaomi a utilizat display-urile unităților care nu s-au vândut sau a comandat mai multe de la furnizor. 

 

Totuși, prin faptul că acest ecran nu este unul custom, special creat și dezvoltat de la zero pentru Mi 11 Ultra, Xiaomi a reușit să reducă din costuri. Vă reamintesc că acest terminal va fi disponibil curând și în Europa. Are un ecran principal de 6.81 inch în diagonală, curbat, cu rezoluție QHD+ și refresh rate de 120Hz. Camera frontală are 20 MP și este integrată într-un decupaj bulină. 

 

Xiaomi-Mi-11-Ultra_002_592x333.jpg

 

Totuși, în spate regăsim o cameră triplă foarte interesantă. Aceasta include un senzor Samsung GN2 de 50 MP drept cameră principală și doi senzori Sony IMX586 de 48 MP. Unul dintre aceștia servește drept cameră ultrawide, iar celălalt are o lentilă periscopică cu dublu-rol, fiind folosită și pentru captura Macro, dar și pentru Zoom 120X. La interior avem parte de un procesor Snapdragon 888, 12GB de memorie RAM LPDDR5 și până la 512GB de stocare UFS 3.1. 

 

Bateria este o unitate de 5000 mAh care se poate încărca la 67W atât pe fir, cât și wireless. În Europa, prețul de pornire este de 1200 de euro pentru varianta cu 12GB RAM și 256GB de stocare.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.