Jump to content

Anuntul pe care Gigi Becali abia astepta sa-l auda: FCSB ar putea juca in playoff pe Arena Nationala!


Claude.
 Share

Recommended Posts

Anuntul pe care Gigi Becali abia astepta sa-l auda: FCSB ar putea juca in playoff pe Arena Nationala!

 

FCSB a fost nevoita sa joace meciul de pe teren propriu cu Craiova la Giurgiu din cauza unor probleme la tabela de marcaj de pe Arena Nationala.

 

De asemenea, intrucat cel mai mare stadion al tarii va gazdui meciuri la Campionatul European din vara, echipa ros-albastra urma sa nu mai joace pe Arena pentru a nu deteriora gazonul.

 

Aceasta situatie s-ar putea schimba insa. Potrivit ProSport, UEFA a cerut ca pe Arena Nationala sa se monteze un gazon hibrid pentru EURO, iar pana la debutul competitiei forul european doreste sa se joace cel putin un meci pentru a se testa suprafata de joc.

 

Astfel, sansele ca FCSB sa joace minim un meci din playoff pe stadionul national sunt destul de mari, mai ales ca sursa citata anunta si ca au fost rezolvate si problemele de la tabela de marcaj.

 

Gazonul natural de pe Arena Nationala a fost inlaturat miercuri si urmeaza ca cel hibrid sa fie montat dupa 10 aprilie. Principalul avantaj al acestui gazon ar fi ca se pot juca meciuri pe el a doua zi dupa ce a fost montat.

 

Sursa:sport.ro

Data: 7 aprilie 2021

Ora: 23:33

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.