Jump to content

Ediția 10 de Miss&Mister B-Zone a început. Aplicați aici

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

Sign in to follow this  
VODA ReKSiO

Gol fabulos reusit de pustiul despre care Gica Hagi spunea ca este extraordinar! Cum a putut sa inscrie fotbalistul de doar 16 ani

Recommended Posts

Gol fabulos reusit de pustiul despre care Gica Hagi spunea ca este extraordinar! Cum a putut sa inscrie fotbalistul de doar 16 ani 

 

Un pusti de doar 16 ani de la Academia lui Gica Hagi a reusit un gol senzational.

 

Ianis Malama, care a atras toate privirile cu evolutiile sale si dribling-urile reusite, a inscris de la mare distanta in meciul dintre FC Viitorul si FC Voluntari, din campionatul juniorilor U17. 

 

Malama a sutat aproape de la jumatatea terenului, mingea ajungand direct in plasa, fara ca portarul advers sa aiba vreo sansa. 

 

Pustiul de la Academia lui Hagi a fost comparat cu Messi, aflandu-se in prezent in atentia mai multor cluburi importante din Europa. In urma cu cateva luni, Gica Hagi declara ca Ianis Malama este un fotbalist extraordinar. 

 

"Am un jucator, la 2004, care e foarte bun. E aroman. Nu l-a vazut nimeni, l-am vazut doar eu. Cred mult in el. Nu a venit cu noi, dar era sa vina. E stangaci. O sa aiba adversarii viata grea cu el. L-am luat de la Juventus, e la noi acum. Il cheama Malama, e stangaci. Nu ca e bun, e extraordinar", spunea Hagi. 

 

Sursa: sport.ro

Data: 7 aprilie 2021

Ora: 22:28

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.