Jump to content

Marius Croitoru, mesaj categoric înainte de FC Voluntari – FC Botoșani: „Singura variantă este victoria!”


Claude.
 Share

Recommended Posts

Marius Croitoru, mesaj categoric înainte de FC Voluntari – FC Botoșani: „Singura variantă este victoria!”

 

Marius Croitoru, antrenorul lui FC Botoșani, o va întâlni pe FC Voluntari, în ultima etapă din sezonul regulat. Tehnicianul moldovenilor nu concepe altceva decât o victorie în meciul cu ilfovenii.

 

FC Voluntari – FC Botoșani se va juca vineri, de la ora 20:30. Partida va putea fi urmărită, în format live text, pe www.prosport.ro.

 

FC Botoșani se află pe locul 5 din Liga 1, cu 41 de puncte obținute după 29 de meciuri jucate.

 

Marius Croitoru, mesaj categoric înainte de FC Voluntari – FC Botoșani

 

Meciul cu FC Voluntari este unul crucial, pentru moldoveni, în vederea calificării în play-off-ul Ligii 1. Astfel că Marius Croitoru vrea să obțină cu orice preț o victorie în partida de vineri.

 

„Suntem la mâna noastră în acest moment. Singura variantă care ne va duce 100% în play-off este victoria, chiar dacă ca urmare a anumitor rezultate putem prinde un loc în primele șase echipe. Le mulțumesc celor care au declarat că Botoșani practică un fotbal frumos și că merită să joace în play-off, dar asta nu garantează accederea acolo.

 

Ne rămâne ca mâine să dăm dovadă de o echipă matură și să fim pregătiți din toate punctele de vedere. Victoria cu Viitorul este imensă și îți poate răsplăti munca de un an de zile, să spun așa. Trebuie să pregătesc jocul cu Voluntari pentru a câștiga, pentru a nu sta la mâna celorlalte rezultate.

 

Trebuie să fim concentrați din primul până în ultimul minut și să nu ne pierdem capul!”, a declarat Marius Croitoru, la conferința de presă premergătoare partidei cu FC Voluntari. În ultimul meci din Liga 1, FC Botoșani s-a impus în fața constănțenilor de la FC Viitorul, 1-0.

 

Sursa: prosport.ro

Data: 8 aprilie 2021

Ora: 18:57

Edited by VODA ReKSiO
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.