Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Bomba anului la Viitorul! Gică Hagi va coordona echipa în play-out, cu un antrenor principal din Academie! Favorit este Cătălin Anghel | EXCLUSIV


Claude.
 Share

Recommended Posts

Bomba anului la Viitorul! Gică Hagi va coordona echipa în play-out, cu un antrenor principal din Academie! Favorit este Cătălin Anghel | EXCLUSIV

 

Gheorghe Hagi, patronul lui FC Viitorul, anunță că va redeveni coordonatorul echipei de seniori de la FC Viitorul împreună cu un antrenor principal, care va fi numit din staff-ul care lucrează deja la Academie.

 

Favorit să îi ia locul lui Mircea Rednic este Cătălin Anghel, unul dintre cei mai vechi colaboratori ai lui Hagi și un tehnician respectat de lotul „Regelui”.

 

Gheorghe Hagi va reveni coordonatorul lui FC Viitorul, după ce Mircea Rednic a fost dat afară

 

Sursele ProSport susțin că FC Viitorul vrea să revină la filosofia care a consacrat-o în Liga 1, cu un joc ofensiv, bazat pe posesie: „Vrem să fim din nou cum eram înainte să plece Gică Hagi”, susțin sursele noastre.

 

Contactat de ProSport, președintele Gică Popescu a confirmat că „Regele” va avea din nou un cuvânt decisiv în cadrul echipei, pe partea tehnico-tactică: „Este adevărat că Gică (n.r. Hagi) va veni mai aproape de echipă.

 

Este un moment dificil, în care trebuie să strângem rândurile. Toți trebuie să ajutăm cât mai mult pentru a salva situația, iar play-out-ul este unul foarte dificil. Este nevoie de experiența lui și sunt convins că ne va ajuta, așa cum a făcut-o mereu. El a creat acest sistem, această filosofie de joc și el știe cel mai bine cum trebuie implementată”, a declarat Popescu pentru ProSport.

 

Mircea Rednic, dat afară de la FC Viitorul în urma rezultatelor slabe. Anunțul clubului

 

„Din cauza lipsei de rezultate, conducerea FC Viitorul Constanța a decis să întrerupă colaborarea cu antrenorul Mircea Rednic, căruia îi mulțumim pentru munca depusă pentru clubul nostru”, a fost anunțul făcut de gruparea patronată de Gheorghe Hagi.

 

Două victorii, nouă rezultate de egalitate și șase înfrângeri este bilanțul Viitorului cu Rednic pe bancă, astfel că echipa patronată de Gheorghe Hagi va lupta din nou pentru evitarea retrogradării.

 

Viitorul mai are un singur meci de jucat în campionatul regular: la Ovidiu vine Gaz Metan Mediaș.

 

Sursa: prosport.ro

Data: 8 aprilie 2021

Ora: 23:29

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.